Οι γυναίκες που νιώθουν έντονο άγχος στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να βλάψουν την υγεία του εμβρύου.





Η αιτία βρίσκεται στην ενεργοποίηση της κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες, η οποία επιταχύνει την ανάπτυξη των οργάνων του παιδιού και υπονομεύει την υγεία του.


Σύμφωνα με Ελβετούς ερευνητές από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ζυρίχης και το Ινστιτούτο Max Planck του Μονάχου, ο πλακούντας της μητέρας που βιώνει μακροχρόνιο στρες απελευθερώνει κορτιζόλη, η οποία επιταχύνει την ανάπτυξη του εμβρύου, προκαλώντας προβλήματα στα όργανα που ωριμάζουν με φυσιολογικούς ρυθμούς.


Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι το άγχος μπορεί να επηρεάσει ένα αγέννητο μωρό, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει κατανοητός ο μηχανισμός.


 


Η ερευνήτρια Pearl La Marca-Ghaemmaghami, από το Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης, δήλωσε στη MailOnline: «Γνωρίζουμε από προηγούμενες επιδημιολογικές μελέτες ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ γυναικών που αναφέρουν υψηλά επίπεδα άγχους στην εγκυμοσύνη και επιπτώσεων στα παιδιά αργότερα στη ζωή τους, όπως η Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας (ΔΕΠ-Υ) και οι καρδιαγγειακές παθήσεις».


«Η έρευνά μας προσπάθησε να εντοπίσει πώς συμβαίνει αυτό και ανακαλύψαμε ορμονικές αλλαγές στο αμνιακό υγρό των μητέρων που υπέφεραν από έντονο, μακροχρόνιο στρες» πρόσθεσε.


Συγκεκριμένα, μια μικρή ποσότητα κορτιζόλης εισέρχεται στο αμνιακό υγρό -το προστατευτικό υγρό στον αμνιακό σάκο που περιβάλλει το αναπτυσσόμενο μωρό στη μήτρα- και επιδρά στην ανάπτυξη του μωρού.


Μελέτες σε ζώα έχουν δείξει ότι αυτή η ορμόνη μπορεί να επιταχύνει την ανάπτυξη του εμβρύου και να ενισχύσει τις πιθανότητες επιβίωσής του σε περίπτωση πρόωρου τοκετού. Όταν υπάρχει έντονο άγχος όμως, μπορεί να υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις.


«Η υπερβολική επιτάχυνση της ανάπτυξης μπορεί να λειτουργήσει σε βάρος της σωστής ωρίμανσης των οργάνων», αναφέρει η Ulrike Ehlert, ψυχολόγος στο ίδιο πανεπιστήμιο.


Οι ερευνητές μελέτησαν 34 υγιείς εγκυμονούσες που υποβλήθηκαν σε αμνιοπαρακέντηση, μια αγχωτική διαδικασία για την έγκυο, κατά τη διάρκεια της οποίας ο οργανισμός της εκκρίνει κορτιζόλη.


Στόχος ήταν να ελέγξουν αν το βραχυπρόθεσμο στρες προκαλεί απελευθέρωση κορτιζόλης στον πλακούντα.


Η ομάδα συνέκρινε το επίπεδο κορτιζόλης στο σάλιο των μητέρων με το επίπεδο CRH (κορτικοεκλυτίνη) στο αμνιακό υγρό και δεν βρήκε καμία σύνδεση, δηλαδή δεν υπήρχε αυξημένος κίνδυνος βλάβης στο μωρό.


«Το μωρό προφανώς παραμένει προστατευμένο από αρνητικές επιπτώσεις σε περίπτωση οξείας, βραχυπρόθεσμης πίεσης στη μητέρα», δήλωσε η Ehlert.


Ωστόσο, η ομάδα αξιολόγησε τα μακροπρόθεσμα επίπεδα στρες των μητέρων -μέσω ερωτηματολογίου- και βρήκε μια σύνδεση μεταξύ εκείνων που ανέφεραν ότι αισθάνθηκαν έντονο στρες και αύξησαν τα επίπεδα CRH στο αμνιακό υγρό τους.


«Εάν η μητέρα πιέζεται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το επίπεδο CRH στο αμνιακό υγρό αυξάνεται», δήλωσε η La Marca-Ghaemmaghami.


Αυτή η υψηλότερη συγκέντρωση της ορμόνης του στρες επιταχύνει την ανάπτυξη του εμβρύου.


Οι ψυχολόγοι προτείνουν στις μέλλουσες μητέρες που υποφέρουν από μακροχρόνιο άγχος να αναζητούν θεραπεία για την ελαχιστοποίηση των πιθανών αρνητικών επιπτώσεων.


Οι ειδικοί επισημαίνουν πάντως, ότι οι ισχυροί δεσμοί που αναπτύσσονται μεταξύ της μητέρας και του παιδιού μετά τον τοκετό μπορούν να εξουδετερώσουν τις αρνητικές συνέπειες του στρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.


Πηγή: MailOnline





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR









Η Avon και η Μαρία Μπεκατώρου σε μια διαφορετική βόλτα στην πόλη, συναντούν λαμπερούς ανθρώπους και ξεδιπλώνουν την έννοια της ομορφιάς, μέσα από γλυκές ιστορίες. Πρόκειται για το Maria in the City μια μοναδική καμπάνια της Avon γεμάτη εκπλήξεις, που παρουσιάζει την ομορφιά όπως δε φαντάστηκε ποτέ κανείς να δει! Μία ξεχωριστή διαδρομή της Μαρίας, που σας προσκαλεί να την ακολουθήσετε στην πόλη και να ανακαλύψετε μαζί την αληθινή ομορφιά των ανθρώπων!


Η διαδρομή της Μαρίας έχει ξεκινήσει, διασχίζοντας μερικά από τα ωραιότερα σημεία της πόλης! Περνώντας από στενά δρομάκια, πλατείες, εστιατόρια, καφέ, συναντά ξεχωριστούς ανθρώπους που μοιράζονται μαζί της γλυκές ιστορίες, κρυμμένα μυστικά και άλλες ομορφιές της ζωής. Προσωπικότητες από τον χώρο της ομορφιάς, της μόδας, της ψυχαγωγίας και της γαστρονομίας απαντούν σε ορισμένες όμορφες ερωτήσεις, αφήνοντας ο καθένας το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα, σε ένα θέμα που χωράει αρκετή συζήτηση!


 


Άλλωστε η ομορφιά βρίσκεται παντού αρκεί να μπορείς να τη δεις. Στα μίνι επεισόδια του Maria in the City, ανακαλύπτεται η πραγματική ομορφιά της πόλης… οι άνθρωποι της!


Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ! Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη σελίδα Facebook της Avon για να συμμετάσχετε στο Finding Beauty, έναν ξεχωριστό διαγωνισμό, όπου θα χρειαστεί να τεστάρετε τη μνήμη και την παρατηρητικότητά σας, για να κερδίσετε δώρα ομορφιάς από την Avon. Σε κάθε επεισόδιο, η Μαρία κρύβει στην πόλη ένα υπέροχο προϊόν Avon και σας καλεί να το «βρείτε», μέσα από ένα σύντομο quiz.


avon maria


Μπείτε στο Maria in the City για να ανακαλύψτε παρέα με την Avon την κρυμμένη ομορφιά και  να δείτε τι συμβαίνει στην πόλη, καθώς μπορεί να έχετε κι εσείς απρόσμενη συνάντηση μαζί της!






Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα που προειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας στο υπόγειο του Δικαστικού Μεγάρου της Θεσσαλονίκης.


Αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών ερεύνησαν τους χώρους χωρίς να εντοπίσουν κάτι ύποπτο.


Το τηλεφώνημα-φάρσα έγινε από άγνωστο στις τέσσερις παρά δέκα το απόγευμα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» της Θεσσαλονίκης. Εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη στο ειρηνοδικείο διαμαρτυρία ενάντια στους πλειστηριασμούς, αλλά δεν υπήρξε εντολή εκκένωσης του κτιρίου.


Όταν έγινε γνωστό το απειλητικό τηλεφώνημα, αποφασίστηκε η ματαίωση των πλειστηριασμών.


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Τις πρώτες λάμψεις φωτός που προκαλούνται, όταν μικρά αντικείμενα (μετεωροειδείς) πέφτουν την επιφάνεια της Σελήνης, άρχισε να ανιχνεύει το ερευνητικό πρόγραμμα NELIOTA στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ). Το σύστημα αναπτύχθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA) και είναι το πρώτο διεθνώς που μπορεί να εκτιμήσει τη θερμοκρασία αυτών των λάμψεων πρόσκρουσης.


Το νέο παρατηρησιακό πρόγραμμα NELIOTA (Near-Earth object Lunar Impacts and Optical TrAnsients) ξεκίνησε φέτος τον Μάρτιο, χρησιμοποιώντας ένα αναβαθμισμένο τηλεσκόπιο του Ινστιτούτου Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης (ΙΑΑΔΕΤ) του ΕΑΑ κοντά στο Κρυονέρι, σε υψόμετρο 900 μέτρων, στο όρος Κυλλήνη Κορινθίας. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το τηλεσκόπιο, με διάμετρο κατόπτρου 1,2 μέτρων, διαχωρίζει το εισερχόμενο από τη Σελήνη φως σε δύο κατευθύνσεις και χρησιμοποιεί δύο ψηφιακές κάμερες τελευταίας τεχνολογίας για την καταγραφή των δεδομένων με ταχύτητα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.


Ένα αυτοματοποιημένο λογισμικό αναλύει το βίντεο της παρατήρησης και εντοπίζει τις τυχόν λάμψεις στην επιφάνεια της Σελήνης. Οι κάμερες είναι εφοδιασμένες με κατάλληλα φίλτρα που επιτρέπουν την εκτίμηση της θερμοκρασίας των λάμψεων της πρόσκρουσης. Ήδη το τηλεσκόπιο έχει ανιχνεύσει πέντε λάμψεις πρόσκρουσης. Όπως δήλωσε η επιστημονική υπεύθυνη του NELIOTA Άλκηστις Μπονάνου, κύρια ερευνήτρια του ΙΑΑΔΕΤ/ΕΑΑ, «το μεγάλο κάτοπτρο του τηλεσκοπίου επιτρέπει στο ερευνητικό πρόγραμμα NELIOTA να ανιχνεύει πιο αμυδρές λάμψεις συγκριτικά με άλλες έρευνες παρακολούθησης της Σελήνης και να παρέχει ακριβείς πληροφορίες για το χρώμα τους, γεγονός που δεν ήταν εφικτό μέχρι σήμερα».



Το NELIOTA ενδιαφέρει την ESA, η οποία παρακολουθεί τα ουράνια αντικείμενα (Νear-Εarth Οbjects ή NEOs), τους αστεροειδείς, κομήτες και μετεωρίτες που πλησιάζουν τη Γη και μπορεί να πέσουν πάνω της. Για το σκοπό αυτό, μελετά τη συχνότητα και την κατανομή της πτώσης των μετεωριτών και άλλων τέτοιων μικρών αντικειμένων στην επιφάνεια της γειτονικής Σελήνης.


Στο πλαίσιο του προγράμματος NELIOTA, θα καταγράφονται αυτόματα οι προσκρούσεις στο φεγγάρι, ακόμη και των πολύ μικρών μετεωριτών βάρους λίγων γραμμαρίων, οι οποίες προκαλούν αχνές αναλαμπές διάρκειας μικρότερης του ενός δευτερολέπτου.


Στην επιφάνεια της Γης φθάνουν μόνο πιο μεγάλοι μετεωρίτες, καθώς οι μικρότεροι καίγονται στην ατμόσφαιρα κατά την πτώση τους. Όμως στη Σελήνη που δεν έχει ατμόσφαιρα, είναι δυνατό με το κατάλληλο τηλεσκόπιο να παρατηρήσει κανείς και τους παραμικρούς μετεωρίτες να πέφτουν στην επιφάνειά της και να αφήνουν το αποτύπωμά τους. Οι επιστήμονες θέλουν να μάθουν πόσο συχνά πέφτουν τέτοια σώματα και πόσο απειλητικά μπορεί να είναι για ένα δορυφόρο σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη ή για μια μελλοντική διαστημική αποστολή της ESA.


Πολλά σωματίδια εισέρχονται στην ατμόσφαιρα της Γης και μπορούν το βράδυ να παρατηρηθούν ακόμη και με γυμνό μάτι με τη μορφή φωτεινών μετεωριτών ή «διαττόντων» αστεριών. Ωστόσο, ο ακριβής αριθμός τους δεν είναι γνωστός, καθώς αυτά τα αντικείμενα σπάνια παρατηρούνται από κάμερες εξαιτίας του μικρού μεγέθους τους και της τυχαίας εμφάνισής τους. Ένας τρόπος να προσδιοριστεί ο αριθμός αυτών των ουράνιων σωματιδίων -και η πιθανή απειλή των μεγαλύτερων από αυτά για τους ανθρώπους- είναι η παρατήρηση της Σελήνης, ιδιαίτερα της σκοτεινής περιοχής που δεν φωτίζεται από τον Ήλιο. Τα στοιχεία των προσκρούσεων θα δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμα στην επιστημονική κοινότητα και σε κάθε ενδιαφερόμενο.


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Την απόφασή της για τα γεγονότα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος εξέδωσε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League. Η ποινή που επιβλήθηκε στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ είναι τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.


Η συγκεκριμένη ποινή είναι εφέσιμη, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να μειωθεί. Ωστόσο, αν παραμείνει, όπως και αυτή της μιας αγωνιστικής για τη συμπεριφορά του Φρανσουά Μοντέστο στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, σημαίνει ότι οι Πειραιώτες θα παίξουν τα πέντε πρώτα παιχνίδια τους στη νέα σεζόν χωρίς κόσμο.


Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την εξής απόφαση για το Ολυμπιακός – Πλατανιάς. Αναλυτικά: Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: « Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 14562/16-05-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 24ης-5-2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00». Επιβάλλει την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για τρεις (3) αγωνιστικές ημέρες.


Διαβάστε το σκεπτικό της απόφασης ΕΔΩ


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Στο Κολοσσαίο της Ρώμης και σε έναν δρόμο κοντά σε αυτό, δόθηκε συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει στην ιταλική πρωτεύουσα μεταξύ των οπαδών της Ρόμα και της Λάτσιο. Αυτήν τη φορά δεν είχαμε κρεμασμένα ομοιώματα ανθρώπων με φανέλες ποδοσφαιριστών, αλλά απλώς ένα πανό, που προσπαθεί να πικάρει τους αντίπαλους.


Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες μετά το ντέρμπι της «αιώνιας πόλης», στο οποίο οι λατσιάλι είχαν επικρατήσει με 3-1 όντας τυπικά φιλοξενούμενοι στο «Ολίμπικο», είχαν κρεμαστεί ανθρώπινα ομοιώματα, που φορούσαν φανέλες παικτών των «τζιαλορόσι». Πιο συγκεκριμένα, των Ντε Ρόσι, Σαλάχ και Ναϊνγκολάν. Αυτά συνοδεύονταν από ένα πανό που έγραφε: «Μια συμβουλή, χωρίς προσβολή, κοιμηθείτε με τα φώτα ανοιχτά»!


Πολλοί θεώρησαν ότι πρόκειται για οπαδούς της Ρόμα, που είχαν εξοργιστεί από την ήττα της ομάδας τους στο ντέρμπι. Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι ήταν υποστηρικτές της Λάτσιο αυτοί που προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση, καθώς περίπου τέσσερις εβδομάδες αργότερα, φίλοι των «τζιαλορόσι» έστειλαν την απάντησή τους με πανό που έγραφε το εξής: «Μια συμβουλή, χωρίς προσβολή, κοιμηθείτε με σόμπα αναμμένη. -17».


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Γι’ ακόμα δύο χρόνια θα βρίσκεται στη Ρόμα ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι που υπέγραψε νέο συμβόλαιο το οποίο τον δεσμεύει με τον σύλλογο μέχρι το 2019!


Ο θρύλος των «τζιαλορόσι» που… συνεχίζει μόνος του μετά την αποχώρηση του Φραντσέσκο Τότι, το μεσημέρι της Τετάρτης υπέγραψε το νέο συμφωνητικό με το οποίο θα συνεχίσει να φοράει τα χρώματα του συλλόγου της Αιώνιας πόλης, έχοντας ήδη μετρήσει 561 εμφανίσεις και 59 τέρματα.


Στη Ρόμα βρίσκεται από το 2000, όταν και αρχικά ενσωματώθηκε στα τμήματα υποδομής, για να μεταπηδήσει στην πρώτη ομάδα τον αμέσως επόμενο χρόνο.


Έχει συμπληρώσει 16 έτη παρουσίας και συνεχίζει, ενώ, στη λήξη του νέου συμβολαίου του, θα έχει φτάσει πλέον 36 ετών!


Πηγή: gazzetta.gr


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Μεγάλη «επίθεση» δέχεται από σύσσωμο τον Τύπο ο Ροντρίγκο Μολέντο, μετά την απόφασή του να μην ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού για το σημερινό παιχνίδι στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα.


Διαβάστε τη συνέχεια στο sportdog.gr…


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Όταν αναμετρούνται η κορυφαία άμυνα με την καλύτερη επίθεση του Champions League, είναι δεδομένο ότι ο τερματοφύλακας της μιας και ο πρώτος σκόρερ της άλλης αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στον τελικό. Όταν αυτοί είναι ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τότε η απόδοσή τους έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία για Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, αντίστοιχα.


Όμως, μέχρι σήμερα ο Πορτογάλος έχει τον πρώτο λόγο στις μονομαχίες του με τον Ιταλό πορτιέρε, καθώς σε τέσσερις αναμετρήσεις των «μερένχες» με αντίπαλους τους «μπιανκονέρι» έχει σκοράρει πέντε φορές. Μάλιστα, έχει βρει δίχτυα σε όλα τα παιχνίδια.


Βεβαίως, ο τερματοφύλακας είναι σχεδόν πάντα ο… ριγμένος σε τέτοιου είδους συγκρίσεις, αλλά εάν η Γιούβε θέλει να πάρει από τη Ρεάλ την κούπα το βράδυ του Σαββάτου (03/06, 21:00) στο Κάρντιφ, τότε ο Μπουφόν (και όλη η άμυνα της Γιουβέντους) πρέπει να σταματήσουν τον Κριαστιάνο.


Ο Πορτογάλος είχε σκοράρει τόσο στο εντός έδρας όσο και στο εκτός έδρας παιχνίδι της Ρεάλ με αντίπαλο τη Γιουβέντους στους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2013-14 (δύο γκολ μάλιστα στη Μαδρίτη), βρήκε ξανά δίχτυα και στους δύο περσινούς ημιτελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, που έδωσαν στην ομάδα του την πρόκριση.


Γίνεται, λοιπόν, σαφές ότι η… μισή κούπα περνάει από τα χέρια του Μπουφόν για τη Γιουβέντους και από τα πόδια του Κριστιάνο για τη Ρεάλ.


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Μπορείτε να φανταστείτε την επόμενη EuroLeague χωρίς τον Ερυθρό Αστέρα; Δεν απέχει και πολύ αυτό το σενάριο από την πραγματικότητα… Σύμφωνα με τους Σέρβους η ομάδα βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση, ενώ όπως έγραψε και ο Ντέιβιντ Πικ, οι παίκτες είναι έξι μήνες απλήρωτοι.


Γι’ αυτόν τον λόγο άνοιξαν λογαριασμό σε τράπεζα ζητώντας οικονομική βοήθεια απ’ όλους, όσους, μπορούν! Οι εξελίξεις τρέχουν και ο ιστορικός σύλλογος κινδυνεύει άμεσα!



Πηγή: gazzetta.gr


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Είχε συμφωνήσει από χθες το βράδυ και απέμενε το τυπικό κομμάτι, για να ανακοινωθεί ότι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής της Κέρκυρας. Τελικά, αυτό έγινε σήμερα το πρωί, μέσω επίσημης ανακοίνωσης.


Σε αυτήν αναφέρεται:


«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.


Του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στο έργο του».


Αυτός είναι ο 7ος σταθμός του «Ελέ» στους πάγκους, μιας και έχει ήδη προπονήσει τους: Πανιώνιο, ΑΕΚ Κάρνακας, Ολυμπιακό Βόλου, Πανθρακικό, Βέροια και Αστέρα Τρίπολης.


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη περίπου μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή του Μακρύ Γιαλού στην Ιεράπετρα με θύμα 65χρονο Βρετανό.


Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη


Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την ώρα, ο 65χρονος που οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα (γουρούνα) έπεσε από πέτρινη προβλήτα ύψους δύο μέτρων.


Τρεις Πυροσβέστες πήγαν στο σημείο και ανέσυραν τον οδηγό ο οποίος διεκομίσθη σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.


Περισσότερες ειδήσεις για την Κρήτη στο flashnews.gr


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR









ΚΡΙΟΣ ❤


Ωθείσαι σήμερα να πάρεις πρωτοβουλίες ή να κάνεις συγκεκριμένες ενέργειες που θα σε φέρουν πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει, με μεγάλες πιθανότητες να το… Διάβασε περισσότερα


 


ΤΑΥΡΟΣ 


Το τρίγωνο του Ερμή σου με τον Πλούτωνα σε κάνει πιο προσεκτικό/η σε λόγια κι υποσχέσεις, γι’ αυτό και θα είσαι αρκετά δύσπιστος/η προς ένα πρόσωπο που θα σε… Διάβασε περισσότερα


 


ΔΙΔΥΜΟΙ 


Με το τρίγωνο του κυβερνήτη σου, Ερμή, με τον Πλούτωνα δε θέλεις να δώσεις παραπάνω θάρρος σε ένα πρόσωπο, αν δεν είσαι σίγουρος/η για τον χαρακτήρα του, γι’ αυτό θα το… Διάβασε περισσότερα


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 


Οπλίσου με τη δύναμη που σου δίνει το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα και περιόρισε τις ανασφάλειές σου, ώστε να μη διστάσεις μπροστά στη διεκδίκηση ενός προσώπου που… Διάβασε περισσότερα


 


ΛΕΩΝ 


Στον επαγγελματικό σου χώρο ίσως υπάρχει ένα πρόσωπο που σου αρέσει, αλλά φοβάσαι να το προσεγγίσεις γιατί δε θέλεις να δώσεις το δικαίωμα σε κάποιους ανταγωνιστές ή… Διάβασε περισσότερα


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 


Ο δρόμος προς την… ερωτική σου ζωή είναι ακόμα υπό… κατασκευή, οπότε θα πρέπει να βαδίζεις προσεκτικά και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για ενδεχόμενες λακκούβες και… Διάβασε περισσότερα


 


Μάθε τα πάντα γύρω από τις Σχέσεις, τον Έρωτα και την Απιστία.
Κάλεσε τώρα τους Κορυφαίους Αστρολόγους στο 901 500 7006 


 


ΖΥΓΟΣ 


Σου δίνεται η ευκαιρία σήμερα να βγάλεις αποφασιστικότητα και να δείξεις τα… δόντια σου, διαλύοντας κάθε εσφαλμένη εντύπωση που είχε δημιουργηθεί για το πρόσωπό σου. Ίσως… Διάβασε περισσότερα


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 


Ο Ερμής, απέναντί σου, κάνει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου, Πλούτωνα δίνοντάς σου ισχυρή θέληση και πείσμα που βέβαια ενδέχεται να φτάσει στα όρια της εμμονής. Εύκολα… Διάβασε περισσότερα


 


ΤΟΞΟΤΗΣ 


Προσπάθησε να πάρεις πληροφορίες για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και χρησιμοποίησέ τες προς όφελός σου, αλλά καλό θα ήταν πρώτα να ερευνήσεις ποια από… Διάβασε περισσότερα


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 


Με τον Ερμή να τριγωνίζει τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου ίσως ήρθε η ώρα βάλεις σε εφαρμογή ένα σχέδιό σου προκειμένου να αποκτήσεις αυτόν/η που θέλεις. Πρέπει να… Διάβασε περισσότερα


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 


Μπορεί να διακόψεις την επικοινωνία σου και όχι με τον πιο ευγενικό τρόπο με ένα πρόσωπο, καθώς νιώθεις ότι σε καταπιέζει ή προσπαθεί να εξασφαλίσει δεσμεύσεις που… Διάβασε περισσότερα


 


ΙΧΘΥΕΣ 


Σήμερα θα αφήσεις την φλου τακτική που είναι η αγαπημένη σου, αν αισθανθείς ότι με τα καμώματά σου κινδυνεύεις να χάσεις ένα πρόσωπο που θέλεις. Θα αναγκαστείς να δράσεις… Διάβασε περισσότερα 





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR

MARI themes

Από το Blogger.