Την πρώτη του νίκη μετά από τέσσερα ματς ψάχνει ο Παναθηναϊκός







Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπληρώθηκαν για τον Παναθηναϊκό μετά και το 0-0 με τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδας.


Οι «πράσινοι» δεν έχουν περιθώρια για άλλη (βαθμολογική) απώλεια, ενώ ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα με τη Σταντάρ στη Λεωφόρο και τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.


Σήμερα το μεσημέρι το «τριφύλλι» υποδέχεται ξανά τους Θεσσαλονικείς, έχοντας ένα και μόνο πράγμα ως στόχο τη νίκη που θα σημάνει την αντεπίθεση της ομάδας του Αντρέα Στραματσόνι (15:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).


Από την πλευρά του, ο Ιταλός τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα τους χωρίς τους Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα, Στάικο αλλά και τον Χουλτ που έχει υποστεί τράβηγμα στον προσαγωγό.


Την τελευταία στιγμή μπήκε στην αποστολή και ο Βιγιαβάνιες, ο οποίος είναι υποψήφιος για το αρχικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κουλιμπαλί, Ιβανόφ, Μολέντο και Ρέις.


Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κουτρουμπής και ο Γουακάσο, με τον Λουντ και τον Βιγιαβάνιες ή τον Εμποκού στα πλάγια. Στην επίθεση θα είναι ο Ιμπάρμπο (ή ο Λέτο) μαζί με τον Μπεργκ.


Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Βλαχοδήμος Ο., Χουχούμης, Μέστο, Μπουμάλ, Ρινάλντι και Μίγγος.


Πηγή: sport-fm.gr





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR