Στον σχηματισμό κυβέρνησης με τη συμμετοχή των τριών κομμάτων της αλβανικής μειονότητας, επιμένει το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα του Ζόραν Ζάεφ, διατηρώντας στα ύψη τον πολιτικό υδράργυρο στην FYROM την ώρα που ο UCK απειλεί με απελευθερωτικό πόλεμο.


Να συμβάλλουν στην εκτόνωση της κρίσης επιχειρούν οι ΗΠΑ στέλνοντας στα Σκόπια τον αναπληρωτή βοηθό του υπουργού Εξωτερικών, αρμόδιο για θέματα Ευρώπης και Ευρασίας, Χόιτ Μπράιαν Γι.


Μέχρι στιγμής πάντως, οι διεθνείς εκκλήσεις για συναίνεση και τήρηση της νομιμότητας έχουν πέσει στο κενό.


Ο Αλβανικός Εθνικός Στρατός, γνωστός και ως «UÇK-AKSH», έστειλε μήνυμα πολέμου τα Σκόπια. Οι Αλβανοί παραστρατιωτικοί απειλούν ότι θα απελευθερώσουν τις περιοχές της FYROM, όπου κατοικούν Αλβανοί.


«Είμαστε έτοιμοι να απελευθερώσουμε τη γη της Ιλλυρίδας από την κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι και των συνεργατών του οι οποίοι αντιμετωπίζουν ως ζόμπι στους Αλβανούς.


Σύντομα θα δράσουμε και θα πάρουμε εκδίκηση για τη δολοφονία τους από τους Σλαβομακεδόνες (sllavomaqedonve) για τον θάνατο των αδελφών μας στις γειτονιές Μπρόδετς και Σόποτ του Κουμάνοβο», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο UCK.





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Το αβοκάντο, αυτό το σκουροπράσινο εξωτικό φρούτο με την πλούσια και κρεμώδη υφή, είναι μία υπερτροφή που καταπολεμά πλήθος ασθενειών.





Πλήθος ερευνών επιβεβαιώνουν ότι η συστηματική κατανάλωση αβοκάντο βελτιώνει την υγεία και προλαμβάνει πολλές παθήσεις.


Δείτε αναλυτικά πώς:



Μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα


Μισό αβοκάντο την ημέρα μπορεί να απομακρύνει τον κίνδυνο διαβήτη. Έχει βρεθεί ότι τα μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία το αβοκάντο περιέχει σε αφθονία, βοηθούν στον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα. Υγιείς υπέρβαροι ενήλικες που έτρωγαν επί έξι μήνες αβοκάντο στο μεσημεριανό τους γεύμα είδαν μείωση της ινσουλίνης στο αίμα και μειωμένη όρεξη στη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας.


avocado lipids


Ρυθμίζει τα λιπίδια


Τα μονοακόρεστα λιπαρά οξέα μειώνουν τα επίπεδα σακχάρου και αυτό συμβάλλει στην εξισορρόπηση των λιπιδίων. Έρευνα στην οποία οι συμμετέχοντες έτρωγαν 1/3 έως μισό αβοκάντο την ημέρα, μείωσαν σε διάστημα 2-4 εβδομάδων τα τριγλυκερίδια, την «κακή» LDL χοληστερόλη και την ολική χοληστερόλη, ενώ αύξησαν τα επίπεδα της καλής για την καρδιά HDL χοληστερόλης.


avocado salad


Βοηθά στον έλεγχο της όρεξης και την απώλεια βάρους


Παρά το γεγονός ότι το αβοκάντο είναι πλούσιο σε θερμίδες, πρέπει να καταναλώνεται ακόμη και στη δίαιτα. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα καλά λιπαρά οξέα που περιέχει και κάποιες ενώσεις επηρεάζουν τα επίπεδα της λεπτίνης, της γνωστής και ως ορμόνης του κορεσμού, γεγονός που μειώνει την πείνα και βοηθά στην πρόσληψη λιγότερης τροφής.


avocado burger


Κάνει πιο υγιεινό το… burger σας


Το αβοκάντο προστατεύει τις αρτηρίες σας ακόμη και όταν τρώτε βλαβερές τροφές. Μελέτη έδειξε ότι οι άνθρωποι που έτρωγαν burger με αβοκάντο είχαν μικρότερη αύξηση στα τριγλυκερίδια και στη φλεγμονή στις αρτηρίες σε σύγκριση με αυτούς που τα έτρωγαν σκέτα.


avocado lifestyle


Καταπολεμά το μεταβολικό σύνδρομο


Το πολύτιμο φρούτο βοηθά να καταπολεμήσετε το μεταβολικό σύνδρομο, ένα σύμπλεγμα παραγόντων κινδύνου που περιλαμβάνει υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα, υψηλή χοληστερόλη, υπέρταση και αυξημένο σωματικό λίπος, το οποίο με τη σειρά του αυξάνει τον κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2 και τριπλασιάζει τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου.





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Όμορφη, παιχνιδιάρα και σέξι. Η CJ Franco, που την βρίσκει κανείς στο Instagram ως lisabise, βλέπει τους followers της συνεχώς να αυξάνονται.


Εκείνη για να τους ευχαριστήσει βγάζει τον πιο σέξι εαυτό της ποζάροντας σε πισίνα, σε θάλασσα, με βρεγμένα μπλουζάκια, με πλάτη στο φακό.


lisabise4lisabise6lisabise8lisabise5lisabise7lisabise2lisabise9lisabise10lisabise11lisabise1





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Συμβιβαστική πρόταση για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές σύμφωνα με τη σύσταση του ΟΟΣΑ, συζητήθηκε κατά τη συνάντηση της ελληνικής πλευράς με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών, με αντικείμενο τις αγορές προϊόντων, και επεξεργάζεται περαιτέρω σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων.


Όπως ανέφερε υψηλόβαθμος κυβερνητικός παράγοντας, δεν θα ανοίγουν τα καταστήματα όλες τις Κυριακές, αλλά στο τραπέζι τέθηκαν τόσο οι τουριστικές περιοχές της χώρας όσο και η διάρκεια της τουριστικής περιόδου, που στην Ελλάδα είναι μεγάλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, διερευνάται συμβιβαστική λύση με δύο σκέλη: την τυπική διάρκεια της τουριστικής περιόδου που θα οριστεί στα κείμενα και που δεν αποκλείεται να αυξηθεί από τους τέσσερις στους πέντε μήνες, και τον ορισμό της τουριστικής περιοχής. Ο ορισμός αυτός θα αφορά και στην Αθήνα, αλλά για παράδειγμα στις περιοχές που είναι κοντά στη θάλασσα και όχι σε γειτονιές των δήμων του Λεκανοπεδίου.


Συμβιβασμός επιτεύχθηκε και στη σύσταση του ΟΟΣΑ για την πώληση των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων και εκτός φαρμακείων, ενώ έχουν μείνει ένα-δύο ανοικτά ζητήματα από τις υπόλοιπες συστάσεις για την απελευθέρωση των αγορών και των επαγγελμάτων.


Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη είναι, έπειτα από ένα ολιγόωρο διάλειμμα, η διαπραγμάτευση για τα ανοικτά θέματα, σοβαρότερα των οποίων είναι, μεταξύ άλλων, το δημοσιονομικό, το συνταξιοδοτικό, το εργασιακό, οι αποκρατικοποιήσεις, τα «κόκκινα» δάνεια κ.λπ. Έως στιγμής δεν είναι σαφές εάν οι διαπραγματεύσεις θα ολοκληρωθούν απόψε ή έστω έως τα ξημερώματα αύριο, ή θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR









Παιδιά μητέρων που κάπνιζαν στην εγκυμοσύνη μπορεί ενδεχομένως να έχουν αυξημένο κίνδυνο για νεφρική βλάβη, αναφέρει νέα έρευνα.




Ερευνητές εστίασαν σε αποτελέσματα εξετάσεων για πρωτεϊνουρία-σημάδι μειωμένης νεφρικής λειτουργίας- σε σχεδόν 44.600 παιδιά στην Ιαπωνία, που παρακολουθήθηκαν μέχρι την ηλικία των 3 ετών.



Στις μητέρες της έρευνας, ποσοστό σχεδόν 5% κάπνιζαν μόνο πριν την εγκυμοσύνη και περίπου 17% αυτών συνέχιζαν να καπνίζουν στην εγκυμοσύνη, δήλωσαν οι ερευνητές.


Παιδιά μητέρων που κάπνιζαν στην εγκυμοσύνη είχαν 1,24 φορές περισσότερες πιθανότητες να έχουν σημάδια νεφρικής βλάβης σε σχέση με αυτά των οποίων οι μητέρες δεν κάπνιζαν.


Αν και η έρευνα ανακάλυψε σχέση δεν μπόρεσε να αποδείξει ότι είναι αιτιατή.


Ο ερευνητής Dr. Koji Kawakami, του Kyoto University, δήλωσε ότι το κάπνισμα της μητέρας στην εγκυμοσύνη είναι γνωστό πως συνδέεται με πρόωρο τοκετό και λιποβαρή μωρά. Τα ευρήματα της νέας έρευνας υποδεικνύουν ακόμα μια αρνητική επίδραση του καπνίσματος στην εγκυμοσύνη.


Η έρευνα δημοσιεύτηκε στη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού Clinical Journal of the American Society of Nephrology.






Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Στο βιογραφικό του σε γνωστή free press εφημερίδα αναφέρει ότι έχει αυτοανακηρυχτεί «βασιλιάς της ίντριγκας» και προκαλεί χωρίς να το θέλει ατελείωτες κόντρες και αντιπαραθέσεις.


Με αφορμή τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, μετά τις ρεβάνς των ημιτελικών, ο Νίκος Ασημακόπουλος σχολιάζει τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


Διαβάστε τη συνέχεια στο sportdog.gr…





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Με τον Νίκο Παππά να αποτελεί τη μοναδική απουσία συνεχίστηκαν οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού, με τον Τσάβι Πασκουάλ να ξεκινάει μια μίνι-προετοιμασία εν όψει της έναρξης των δικών τους playoffs.


Όπως είναι γνωστό, ο διεθνής γκαρντ ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα μετά την επιστροφή της ομάδας από την πόλη και κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει κλινήρης προκειμένου να ξεκουραστεί και επιστρέψει στο 100% από την Δευτέρα (1/5).


Αντίθετα, οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Λευτέρης Μποχωρίδης, που επίσης είχαν χτυπηθεί από γαστρεντερίτιδα, προπονήθηκαν πιο χαλαρά από τους υπόλοιπους.


Είναι προφανές ότι ο Καταλανός τεχνικός έχει ξεκινήσει να δουλεύει σε θέματα ψυχολογίας (κατά πρώτο λόγο) αλλά σε θέματα τακτικής ώστε να είναι η ομάδα του πανέτοιμη για το πρώτο τζάμπολ απέναντι στον νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ-Ρέθυμνο.


Πηγή: gazzetta.gr





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Ερευνητές στη Σουηδία ανακοίνωσαν ότι κατασκεύασαν την πιο γρήγορη κάμερα στον κόσμο, η οποία μπορεί να τραβήξει πέντε τρισεκατομμύρια εικόνες ανά δευτερόλεπτο ή μία εικόνα ανά 0,2 τρισεκατομμυριοστά του δευτερολέπτου.


Οι ταχύτερες κάμερες σήμερα τραβάνε έως 100.000 εικόνες το δευτερόλεπτο, τη μία μετά την άλλη. Αντί για μία εικόνα τη φορά, η νέα κάμερα τραβά πολλαπλές εικόνες ταυτόχρονα και χρησιμοποιεί έναν ειδικό αλγόριθμο για να τις βάλει στη σειρά σε μορφή βίντεο.


Η νέα κάμερα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, προορίζεται για επιστημονικούς κυρίως σκοπούς, με στόχο να παρατηρήσει τρομερά γρήγορες φυσικές, χημικές, βιολογικές κ.ά. διαδικασίες. Στο μέλλον θα μποΡύσε να έχει επίσης βιομηχανικές και άλλες εφαρμογές.


Ήδη οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν την κάμερα για να παρακολουθήσουν φωτόνια που ταξιδεύουν μια απόσταση όσο το πλάτος ενός φύλλου χαρτιού, μια διαδικασία που διαρκεί περίπου ένα τρισεκατομμυριοστό του δευτερολέπτου (picosecond).


Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της πόλης Λουντ, με επικεφαλής τον Ελίας Κρίστενσον, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Light: Science & Applications», ονόμασαν τη νέα τεχνολογία FRAME (Frequency Recognition Algorithm for Multiple Exposures).


Ήδη μια γερμανική εταιρεία αναπτύσσει τη νέα τεχνολογία και αναμένεται σε περίπου δύο χρόνια να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρύτερα.


Δείτε το βίντεο:





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας των ΗΠΑ εξέτασαν αν οι γυναίκες άνω των 50 ετών, μετά την εμμηνόπαυση, μπορούν να τεκνοποιήσουν με τεχνητή γονιμοποίηση από δωρεά ωαρίων, καθώς δεν υπάρχουν αρκετά δεδομένα για το πώς ο οργανισμός της γυναίκας, μετά την εμμηνόπαυση, μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες μιας εγκυμοσύνης και του τοκετού.





Οι ειδικοί εξέτασαν 77 γυναίκες από 50 – 63 ετών, οι οποίες υποβλήθηκαν σε τεχνητή γονιμοποίηση για περίοδο 10 ετών.


Οι γυναίκες αυτές δεν είχαν χρόνιο ιατρικό πρόβλημα όταν έγινε η γονιμοποίηση και υποβλήθηκαν συνολικά σε 121 διαδικασίες τεχνητής γονιμοποίησης με μεταφορά εμβρύων.


Από τις διαδικασίες αυτές προέκυψαν 55 κλινικές κυήσεις και 45 τοκετοί.


Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Δύο νεκρούς και 55 τραυματίες άφησε πίσω της η ισχυρή καταιγίδα, η οποία έπληξε το Σάββατο τις πολιτείες Μιζούρι, Αρκάνσας και Τέξας, στις ΗΠΑ.


Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία συνοδεύονταν από ανεμοστρόβιλους, κατέστρεψαν δεκάδες σπίτια και προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στις επικοινωνίες.


Δεκάδες στρέμματα καλλιεργήσιμων εκτάσεων έχουν πλημμυρίσει, ενώ εκατοντάδες κάτοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.


Το ύψος της βροχής στις πολιτείες του Τέξας και του Μιζούρι ανήλθε σε έξι ίντσες, ενώ σε ορισμένες περιοχές άγγιξε ακόμη και τις εννέα ίντσες.





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Η Ελένη Φουρέιρα είναι από τις τραγουδίστριες που έχουν να επιδείξουν άριστες χορευτικές ικανότητες επάνω στη σκηνή.


Τα καλλίγραμμα πόδια της αλλά και οι καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί της γίνονται πάντα αντικείμενο θαυμασμού ενώ τα λικνίσματα που συνοδεύουν τα τραγούδια της πάνω στην πίστα ξεσηκώνουν το κοινό.


foureira5foureira6foureira7foureira2foureira3foureira8foureira11foureira9foureira10foureira1





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR









Παρά την πρόοδο της Ιατρικής, η πρόληψη παραμένει η καλύτερη θεραπεία, γι’ αυτό και οι γυναίκες δεν πρέπει να αμελούν τον τακτικό γυναικολογικό έλεγχο που μπορεί να ανιχνεύει εγκαίρως πολλά και σοβαρά προβλήματα.




Όπως εξηγεί ο μαιευτήρας-χειρουργός γυναικολόγος Δρ. Ιωάννης Π. Βασιλόπουλος, MD, MSc, ειδικός στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουν τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο τον έλεγχο αυτό, ο οποίος συμπεριλαμβάνει το ετήσιο τεστ Παπανικολάου, αλλά και μία σειρά επιπλέον εξετάσεων για μία συνολική γυναικολογική εκτίμηση.



Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr






Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Το απόγευμα της Κυριακής ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ήδη κοιτάζει την επόμενη μέρα και πρώτο μέλημα είναι ο νέος τεχνικός. Ο Ρεμί Γκαρντ, φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη για να αναλάβει την ομάδα τη νέα σεζόν.


Μάλιστα, μερίδα του Τύπου, αναφέρει πως ο Γάλλος τεχνικός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα ώστε να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον Ολυμπιακό και να υπογράψει το συμβόλαιο του ώστε να ανακοινωθεί και η πρόσληψή του.


Πηγή: gazzetta.gr


 





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Έντονα παράπονα μετέφερε στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας για όσα έγιναν στο ματς του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Θόδωρος Καρυπίδης.


Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Άρη, σε τηλεφωνική επαφή που είχε με τον Βαγγέλη Γραμμένο, του είπε: «Είναι ντροπή να γίνονται τέτοια σημαντικά λάθη σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια και μάλιστα από έναν διαιτητή που σφυρίζει Super League. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια λάθη συνεχώς υπέρ των αντιπάλων του Άρη…».


Πηγή: gazzetta.gr


 





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος σκότωσαν ένα στέλεχος των Αφγανών Ταλιμπάν στην πόλη Πεσάβαρ του βορειοδυτικού Πακιστάν, όπως γνωστοποίησε η αφγανική οργάνωση χθες, εξέλιξη που αποκαλύπτει μια σπάνια σύγκρουση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ισλαμιστικές παρατάξεις στο πακιστανικό έδαφος.


Πηγές που πρόσκεινται στους Αφγανούς Ταλιμπάν δήλωσαν στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι ο Μόλβι Νταούντ δολοφονήθηκε στα προάστια της Πεσάβαρ μαζί με άλλους δύο άνδρες την Πέμπτη. Ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν, ο Ζαμπιχουλάχ Μουτζάχιντ, επιβεβαίωσε τον θάνατο του Νταούντ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.


Το ΙΚ ανέλαβε την Παρασκευή την ευθύνη για τη «δολοφονία ενός ηγέτη των Ταλιμπάν» μία ημέρα νωρίτερα, χωρίς να τον κατονομάσει, μέσω του πρακτορείου προπαγάνδας του, του Άμακ.


Το ΙΚ, που το 2014 κατάφερε να καταλάβει μεγάλα τμήματα της επικράτειας της Συρίας και του Ιράκ, απέκτησε κάποια ερείσματα στο Αφγανιστάν, αλλά συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τους Ταλιμπάν ενώ έχει μπει στο στόχαστρο των ΗΠΑ και των ειδικών δυνάμεων του Αφγανιστάν.


Σύμφωνα με τις πηγές που πρόσκεινται στους Ταλιμπάν, ο Νταούντ ζούσε στην επαρχία Λογκάρ του Αφγανιστάν αλλά επισκεπτόταν συχνά το Πακιστάν.


Το ΙΚ δεν ελέγχει καμιά περιοχή του Πακιστάν, αλλά η οργάνωση έχει αναλάβει την ευθύνη για πολλές βομβιστικές επιθέσεις.


Πακιστανοί αξιωματούχοι πάντως θεωρούν πως το ΙΚ δεν έχει ερείσματα στη χώρα τους.





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Το πτώμα μιας 36χρονης γυναίκας εντοπίστηκε στη θέση του οδηγού βυθισμένου οχήματος στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Αμφιλοχίας. Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από διερχόμενο οδηγό οχήματος, που περνούσε από τη συγκεκριμένη περιοχή.


Στο σημείο έσπευσε άμεσα πλωτό του λιμενικού σώματος, ενώ ιδιώτης δύτης θα επιχειρήσει να απεγκλωβίσει τη σορό της άτυχης γυναίκας μέσα απ’ αυτό.


Η άτυχη γυναίκα που είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη βρέθηκε προσδεμένη με τη ζώνη ασφαλείας στη θέση του οδηγού.


Το όχημα ανελκύστηκε με τη συνδρομή γερανού, χωρίς να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση, ενώ κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλώβισε την εν λόγω γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της.


Κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου προανακριτικές πράξεις θα διενεργηθούν από το Τμήμα Τροχαίας Αμφιλοχίας, ενώ η κύρια προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Σωτήρια αποδείχθηκε η άμεση παρέμβαση ανδρών του λιμενικού για έναν ψαρά. Ο 57χρονος ψαράς έχασε τις αισθήσεις του στο δυτικό προβλήτα του Ρίου. Λιμενικοί που έσπευσαν αμέσως στο σημείο του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και κάλεσαν το ΕΚΑΒ.


Άμεσα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ», όπου παραμένει νοσηλευόμενος.





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν αλλά και στην Σούπερ Λίγκα η Βέροια θα έχει πάρα πολλές απουσίες.


Θα είναι το τελευταίο της παιχνίδι. Η Βέροια έχει υποβιβαστεί μαθηματικά από τις προηγούμενες αγωνιστικές αλλά κόντρα στην Ξάνθη θα δώσει το τελευταίο της ματς στην Σούπερ Λίγκα.


Η ομάδα του Ντόστανιτς θα ταξιδέψει με αρκετές απουσίες μιας κι εκτός πλάνων είναι οι Καντιμοίρης, Καλί, Τομάς, Σαρπόνγκ, Τόνι Κάλβο, Καπετάνος και Μπαλάφας.


Ετσι η αποστολή απαρτίζεται από τους: Σαφαρίκα, Λόπεθ, Σισοκό, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλο, Αντονιάν, Παπαδόπουλο, Λινάρδο, Σουλέ, Χατζί, Μαυριά, Μίλιεβιτς, Στόιτσεφ, Κωνσταντινίδη, Νύκταρης, Ρόδη, Δόρη, Ζυγκερίδη


Πηγή: gazzetta.gr





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR

MARI themes

Από το Blogger.