Όταν το μωρό είναι 1-2,5 ετών, τα ταξίδια με το αυτοκίνητο γίνονται πιο δύσκολα. Δεν θα θέλει να κάθεται σε ένα μέρος για πολύ ώρα τώρα που έχει ανακαλύψει όλα τα συναρπαστικά πράγματα πράγματα για τα οποία είναι ικανό το σώμα του, όπως το περπάτημα και το τρέξιμο.





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Ημέρα εξελίξεων προμηνύεται η σημερινή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος εκτός από την περίπτωση του Τεέμου Πούκι, προσπαθεί να βρει λύση και στο θέμα του Γκάμπριελ Σίλβα. Παράλληλα, για το «τριφύλλι» ήρθε στο προσκήνιο και το όνομα του Φάνη Τζανδάρη.


Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, τα δεδομένα είναι απλά: τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη, αλλά δεν έχει υπάρξει οριστική λύση με την Ουντινέζε. Η μεταγραφή του είχε μπει για κάποιες ημέρες στο… ψυγείο, αλλά οι «πράσινοι» δεν θα κάνουν για πάντα υπομονή. Μάλιστα, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι του έχει δοθεί τελεσίγραφο μέχρι σήμερα για να βρει λύση, αλλιώς στον Παναθηναϊκό θα πάνε γι’ άλλα…


Σχετικά με την υπόθεση του Φινλανδού φορ, τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται ως καθοριστικά, καθώς ξεκινάει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων ανάμεσα στους «πράσινους» και την Μπρόντμπι. Η ελληνική ομάδα αισιοδοξεί ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή», με τον παίκτη να φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι και να καλύπτεται το κενό που άφησε ο Μάρκους Μπεργκ. Το deal αναμένεται να κλείσει κάπου κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ.


Τέλος, το καινούργιο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό είναι του πρώην παίκτη των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον  24χρονο αμυντικό μέσο, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους», έχοντας συνεργαστεί μαζί του στον Πανιώνιο. Ο Έβρίτης τεχνικός πιστεύει πολύ στο… restart του Τζανδάρη, ο οποίος αποτελούσε έναν από τους πιο ελπιδοφόρους νεαρούς παίκτες του ποδοσφαίρου της χώρας.


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να φάνηκε πως η περίπτωση του Κάρλος Ζαμπράνο χάνεται για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο τα νέα δεδομένα που υπάρχουν δείχνουν να είναι διαφορετικά. Ο Περουβιανός στόπερ, μεγάλος στόχος για τους Θεσσαλονικείς στη θέση των στόπερ, όχι μόνο δεν καταλήγει στην Ανζί, κάτι που θεωρούσαν δεδομένο οι Ρώσοι πριν από μερικές ημέρες, αλλά οι εξελίξεις τον φέρνουν κοντά στον «δικέφαλο» του Βορρά.


Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», ο μάνατζερ του παίκτη αναμένεται εντός της ημέρας να μεταβεί στο Καζάν, προκειμένου να δει εάν η Ρούμπιν Καζάν στην οποία ανήκει, θα πει το «ναι» για να παραχωρηθεί στον ΠΑΟΚ. Άλλωστε, στους Τατάρους δεν υπολογίζεται και η πώλησή του θα ήταν θετική εξέλιξη και για εκείνους.


O 28χρονος αμυντικός δεν αγωνίστηκε χθες στο νικηφόρο εκτός έδρας ματς της ομάδας του (1-2) με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι ο προπονητής του, Κουρμπάν Μπερντίγιεφ, δεν τον συμπεριλαμβάνει στα βασικά του πλάνα. Άλλωστε, τον είχε αφήσεις εκτός και στις αναμετρήσεις με Κράσνονταρ, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Άρσεναλ Τούλα.


Η Ρούμπιν εμφανίζεται θετική τόσο στο ενδεχόμενο να πουλήσει τον Ζαμπράνο όσο και στο να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού. Βεβαίως, το ενδιαφέρον της Ανζί υπάρχει πάντα έντονο, αλλά βάσει των νέων δεδομένων, δείχνει να μην είναι τόσο προχωρημένο όσο παρουσιαζόταν πριν μερικές ημέρες…


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Δεν έλειψαν οι νέες απώλειες στα τέστ των διαιτητών, καθώς κόπηκε ο διαιτητής της Λίγκας Τίκας (Καρδίτσας) και ο βοηθός της ίδιας κατηγορίας Βεργέτης (Αρκαδίας).


Από τους διαιτητές της Football League κόπηκαν οι Κούλης (Ηλείας), Μπλούνας (Φθιώτιδας), Μανασής (Τρικάλων), Νίκας (Μεσσηνίας) και από βοηθούς οι Μπάλιακα (Λέσβου), Πετεινάτος (Χανίων), Ν. Μανούρας (Τρικάλων), Σπανός (Αχαϊας), Χουλιάρας (Αιτ/νιας) καθώς και άλλοι.


Πηγή: gazzetta.gr


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Η επικείμενη απόκτηση του Ζιλέ από τον Ολυμπιακό φέρνει ακόμα πιο κοντά στην έξοδο τον Μάρτινς ενώ βάζει… ζόρια και για Ζντιέλαρ και ακόμα και για Σιώπη.


Πλέον δεν είναι και λίγες οι θέσεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού που παρουσιάζουν… συνωστισμό. Έτσι και στον άξονα, όπως και στα άκρα. Ως προς το κέντρο η επικείμενη έλευση του Γκιγιόμ Ζιλέ στον πειραϊκό σύλλογο εκτός του ότι φέρνει ακόμα πιο κοντά στην… έξοδο τον Μάρτινς, βάζει και δύσκολα και για Ζντιέλαρ και ακόμα και για Σιώπη. Ο Πορτογάλος είναι έτσι και αλλιώς εκτός πλάνων και μένει να φανεί εάν θα επηρεαστεί ένας εκ των Ζντιέλαρ ή Σιώπη από αυτήν την εξέλιξη ή και οι δύο.


Πηγή: gazzetta.gr


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδιναν οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής με τη συνδρομή εθελοντών προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά που μαίνεται στα Κύθηρα από την Παρασκευή.


Το μεγαλύτερο μέρος του πύρινου μετώπου στα Κύθηρα έχει οριοθετηθεί και σε εξέλιξη παραμένει το μέτωπο στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού προς την Ιερά Μονή Μυρτιδίων, χωρίς όμως να κινδυνεύει το μοναστήρι σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη.


Όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ όλες οι δυνάμεις πυρόσβεσης ανασυντάσσονται για να στρέψουν τις προσπάθειες στην οριοθέτηση και αυτού του μετώπου της πυρκαγιάς.


Σημειώνεται πως η μονή έχει εκκενωθεί, για προληπτικούς λόγους, από μοναχές και προσκυνητές, επειδή οι φλόγες της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται για τρίτη ημέρα στα Κύθηρα, πλησίασαν πολύ κοντά στο σημείο.


Μόλις νύχτωσε, αποχώρησαν τα εναέρια μέσα, ενώ έπεσαν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στο νησί.


Στο νησί επιχειρούν 116 πυροσβέστες με 38 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα 83 ατόμων.


Όπως δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου πρόκειται για δύσκολη πυρκαγιά, η κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα με την αποστολή επίγειων δυνάμεων και όλων των εναέριων μέσων. «Οι δυσκολίες δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην κατάσβεση. Οι πυροσβέστες υπερέβαλαν των δυνάμεών τους, πιστεύουμε ότι με την κινητοποίηση όλων των δυνάμεων τη νύχτα θα έχουμε ένα ευτυχές αποτέλεσμα. Το μέτωπο που μας απασχολεί περισσότερο είναι κοντά στη Μονή». Η νύχτα δεν θα είναι το ίδιο δύσκολη με τα προηγούμενα βράδια, εκτίμησε.


«Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι σε τέτοιες καταστάσεις χρειάζεται να έχουν δημιουργηθεί τα προληπτικά βήματα που σε συνδυασμό με την κεντρική διοίκηση να έχουμε τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων δυνάμεων» σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ.


«Μας απασχολεί η επόμενη ημέρα, θα τα εκτιμήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πρέπει να κηρυχθούν οι εκτάσεις αναδασωτέες άμεσα» πρόσθεσε.


Για βιβλική καταστροφή και τεράστια οικολογική καταστροφή έκανε λόγο ο αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Χατζηπέρος. «Σε ορισμένες περιοχές, εκεί που μαίνεται η πυρκαγιά, προβλήματα ηλεκτροδότησης. Μας περιμένει μία πολύ δύσκολη νύχτα. Οι άνεμοι αλλάζουν συνεχώς κατεύθυνση» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








«Δεν είχαμε σκοπό να εκδώσουμε ανακοίνωση για την περίπτωση του κ. Γαβρόγλου. Είμαστε, άλλωστε, συνηθισμένοι από τους ανθρώπους ενός συγκεκριμένου χώρου που συμβούλευαν κατά καιρούς όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις, να μιλούν για κανόνες που αφορούν στους άλλους και όχι τους ίδιους. Αλλά η απάντηση του κ. Γαβρόγλου είναι προκλητική» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.


«Φτάνει μάλιστα να θεωρεί νίκη για την Ελλάδα την ψήφιση από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ του νόμου του αναχρονισμού, της οπισθοδρόμησης, της γραφειοκρατίας και της ανομίας» προσέθεσε ο κ. Λοβέρδος και σημείωσε: «Λίγη συστολή δεν βλάπτει».


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Οι αρχές του Αφγανιστάν προχωρούν στην ενίσχυση των μέτρων ασφάλειας στην κεντρική περιοχή της πρωτεύουσας Καμπούλ, όπου βρίσκονται οι πρεσβείες των ξένων χωρών και τα γραφεία της κυβέρνησης.


Η ενίσχυση των μέτρων πραγματοποιείται μετά την σειρά των πρόσφατων βομβιστικών επιθέσεων αυτοκτονίας που προκάλεσαν εκατοντάδες θύματα, πλήττοντας την εμπιστοσύνη των δυτικών κυβερνήσεων έναντι της αφγανικής κυβέρνησης.


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Παράταση μέχρι τις 29 Αυγούστου 2017 και ώρα 17:00, δόθηκε από το υπουργείο Οικονομίας για την καταληκτική ημερομηνία προσκόμισης των συμπληρωματικών δικαιολογητικών ένταξης για τη δράση Νεοφυής Επιχειρηματικότητα (Α κύκλος).


Η παράταση δόθηκε «προκειμένου να χορηγηθεί ευχέρεια χρόνου στους δυνητικούς δικαιούχους για να προσκομίσουν το φάκελο με τα απαιτούμενα συμπληρωματικά δικαιολογητικά ένταξης, στη δράση» σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση.


Η προθεσμία έως την 29 Αυγούστου 2017 είναι οριστική και η μη τήρησή της οδηγεί στην απόρριψη του επιχειρηματικού σχεδίου σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Το τηλεοπτικό δίκτυο Al-Jazeera του Κατάρ καταδικάζει την απόφαση του Ισραήλ να κλείσει τα γραφεία του και δηλώνει ότι θα την προσβάλει στη δικαιοσύνη.


«Το Al-Jazeera καταγγέλλει το μέτρο αυτό εκ μέρους ενός κράτους που ισχυρίζεται ότι είναι η μοναδική δημοκρατία στη Μέση Ανατολή», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) εκπρόσωπος του τηλεοπτικού δικτύου προσθέτοντας ότι θα ακολουθήσει προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά του μέτρου.
Το Ισραήλ ανακοίνωσε σήμερα την πρόθεσή του να κλείσει τα γραφεία του Al-Jazeera , το οποίο οι ισραηλινές αρχές κατηγορούν για υποκίνηση βίας, ανακοίνωσε το ισραηλινό υπουργείο Επικοινωνιών.


Το Ισραήλ κατηγορεί εδώ και χρόνια το δίκτυο για έλλειψη αντικειμενικότητας στην κάλυψη της διένεξης με τους Παλαιστίνιους. Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου είχε ανακοινώσει στα τέλη του Ιουλίου ότι ήθελε να διώξει το Al-Jazeera κατηγορώντας το ότι υποδαυλίζει την ένταση στη διένεξη για τους ιερούς τόπους στην Ιερουσαλήμ.


«Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι είναι το μοναδικό δημοκρατικό κράτος στη Μέση Ανατολή και επαίρεται γι΄αυτό, αλλά , με την απόφασή του, ακολουθεί τον δρόμο των δικτατοριών που δεν αναγνωρίζουν την ελευθερία της έκφρασης και της ενημέρωσης», δήλωσε στο AFP το στέλεχος του τηλεοπτικού δικτύου, εκφράζοντας παράλληλα την έκπληξή του για το γεγονός ότι ο ισραηλινός υπουργός Επικοινωνιών δικαιολόγησε την απόφαση χρησιμοποιώντας τα επιχειρήματα των «χωρών του αποκλεισμού, της Σαουδικής Αραβίας, της Αιγύπτου, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Μπαχρέιν».


Ο υπουργός Επικοινωνιών δικαιολόγησε την απόφασή του λέγοντας ότι «τον τελευταίο καιρό, σχεδόν όλες οι χώρες της περιοχής, κυρίως η Σαουδική Αραβία, η Αίγυπτος και η Ιορδανία, έχουν φθάσει στο συμπέρασμα ότι το Al-Jazeera υποκινεί σε τρομοκρατία και θρησκευτικό εξτρεμισμό». «Ηταν αφύσικο στις συνθήκες αυτές αυτό το δίκτυο να συνεχίζει να εκπέμπει» από το Ισραήλ, δήλωσε ο υπουργός Αγιούμπ Κάρα.


Απαντώντας στην κατηγορία για έλλειψη αντικειμενικότητας στην κάλυψη των γεγονότων της Ιερουσαλήμ τον περασμένο μήνα, ο υπεύθυνος του Al-Jazeera δήλωσε: «Η κάλυψη των γεγονότων στα παλαιστινιακά εδάφη είναι επαγγελματική και αντικειμενική και οι Ισραηλινοί το έχουν αναγνωρίσει παραπάνω από μία φορά διότι φροντίζουμε να παρουσιάζουμε τις απόψεις και τις αντίθετές τους».


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Μια απλή φωτογραφία, που ίσως να μη χάζευες καν, προσφέρει μια δυνατή ιστορία. Είναι μια ποδοσφαιρική ιστορία που δε γράφτηκε από τους «επώνυμους» πρωταγωνιστές αλλά από αυτούς που αφιερώνουν με ανιδιοτέλεια μέρος της ζωής τους.


Η αγάπη για την ομάδα και η δυνατή φιλία. Η χαρτοσακούλα και η σανίδα που είναι κάτι παραπάνω από δύο αντικείμενα. Είναι μέρος μιας πραγματικά συγκινητικής ιστορίας.


Διαβάστε την ιστορία στο forzajuve.gr


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Η Άουγκσμπουργκ δείχνει να το έχει πάρει απόφαση και όλα δείχνουν πως ο Κώστας Σταφυλλίδης θα αποτελέσει συμπαίκτη του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο Αμβούργο.


Ο διεθνής αριστερός μπακ όλα δείχνουν πως την επόμενη χρονιά δεν θα αγωνίζεται στην Άουγκσμπουργκ. Οι Βαυαροί έχουν αποφασίσει να τον παραχωρήσουν, αρνήθηκαν τις κρούσεις που ήρθαν από Ρόμα και Φιορεντίνα, όμως το Αμβούργο δείχνει σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες έτοιμο να δώσει τα χρήματα που ζητά η ομάδα του και να προχωρήσει στην απόκτησή του.


Έτσι, ο Σταφυλλίδης είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσει συμπαίκτη του Κυριάκου Παπαδόπουλου.


Πηγή: gazzetta.gr


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου απαντώντας στη Ν.Δ. με αφορμή σημερινό δημοσίευμα ότι δεν υπηρέτησε στο στρατό, αλλά έκανε χρήση νόμου για να εξαγοράσει τη θητεία του δήλωσε: «”Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη” έγραφε ο Καισάριος Δαπόντες πριν 200 χρόνια. Πού να ήξερε πόσο επίκαιρος θα ήταν ακόμη και σήμερα.


Η Νέα Δημοκρατία, και όχι μόνον, την εβδομάδα που πέρασε υπέστη μία πολιτική και ιδεολογική ήττα. Ο νόμος για τα Πανεπιστήμια σταματάει την απορρύθμιση των ΑΕΙ καθιερώνοντας ακαδημαϊκούς κανόνες. Αυτήν την εβδομάδα δημοσιεύθηκε επίσης το πολυσέλιδο Προεδρικό Διάταγμα για τα Δημοτικά Σχολεία αντικαθιστώντας τις ρυθμίσεις που ισχύουν εδώ και 20 χρόνια, εκσυγχρονίζοντας την λειτουργία τους».


Όπως σημειώνει ο κ. Γαβρόγλου: «Αντί να επικεντρωθεί στην ουσία των ρυθμίσεων, η Ν.Δ. θέλει να συντηρήσει ένα πολεμικό κλίμα απίστευτων διαστάσεων από κοινού με το έντυπο-συνώνυμο του κιτρινισμού. Τόσο την ενδιαφέρει η εκπαίδευση, τόσο την ενδιαφέρει ο δημοκρατικός δημόσιος λόγος, τόσο την ενδιαφέρει να προστατεύσει τη σημαία αλλά και την έννοια της αριστείας από τον ευτελισμό που υφίσταται με τις φωνασκίες της».


Και η δήλωση του υπουργού Παιδείας, καταλήγει: «Όσο για τις προσωπικές επιθέσεις, τα είπε όλα ο Δαπόντες».


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR









Τα οφέλη του ελαιόλαδου στη διατροφή μας είναι παγκοσμίως γνωστά. Όπως και η χρήση του ως καλλυντικό, αφού έχει αποδειχθεί ότι κάνει καλό στην επιδερμίδα και τα μαλλιά μας.





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Την πρόθεσή του να κρατήσει τον Λουντ για πολλά ακόμα χρόνια εξέφρασε στον μάνατζερ του παίκτη ο Παναθηναϊκός, καλώντας τον για συζητήσεις.


Εκτός από τις μεταγραφικές κινήσεις με τις αποκτήσεις παικτών, στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει και τις προσπάθειες για ανανεώσεις. Ένας από τους παίκτες που στο… τριφύλλι θέλουν να μείνει στην ομάδα, είναι ο Ρόμπιν Λουντ, με τον Φινλανδό να έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο την φετινή χρονιά.


Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι «πράσινοι» θέλουν να τελειώσουν όσο γίνεται πιο νωρίς το θέμα της ανανέωσης, καθώς δεν θέλουν να μπουν σε διαδικασίες πλειστηριασμού σε λίγους μήνες. Για τον λόγο αυτό άλλωστε έχουν καλέσει τον μάνατζερ του Λουντ για να υπάρξουν συζητήσεις με στόχο να μείνει ο παίκτης για τουλάχιστον άλλα τρία χρόνια ακόμα.


Πηγή: gazzetta.gr


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν «χτύπησε» ξανά με υπέροχο μήνυμα υπέρ του αθλητισμού, αποθεώνοντας τον Γιουσέιν Μπολτ μετά την ήττα του από τον Γκάτλιν, στον τελικό των 100μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου.


Ο θρυλικός τερματοφύλακας της Γιουβέντους, που λίγη ώρα νωρίτερα, το απόγευμα του Σαββάτου, έπαιζε στο «Ουέμπλεϊ» στο φιλικό ματς με την Τότεναμ, έγραψε στο Instagram:


«Κάθε ιστορία, έχει ένα τέλος. Όταν το ξεκίνημα είναι εξωπραγματικό, τότε το τέλος πρέπει να είναι αξιομνημόνευτο.


Ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο, η αστραπή, αποσύρεται.


Αναπόφευκτο, αλλά και πάλι απίστευτο. Όπως και ολόκληρη η καριέρα του.


Στη ζωή, ποτέ δεν πρέπει να σταματάς να τρέχεις. Απλά το κάνεις σε διαφορετικό στίβο κάθε φορά. Οπότε, συνέχισε να τρέχεις αστραπή, Μπολτ. Ο κόσμος απλά θα συνεχίσει να προσπαθεί να σε προλάβει…».


Πηγή: gazzetta.gr


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Ο Αργεντινός ηγέτης της Μπαρτσελόνα, ο άνθρωπος που όταν όλοι οι υπόλοιποι φεύγουν εκείνος συνεχίζει τις μάχες του με τα «μπλαουγκράνα» χρώματα, είναι ο παίκτης που έχει τη μεγαλύτερη επίδραση στο ισπανικό πρωτάθλημα εδώ και 86 χρόνια, ξεπερνώντας αρκετούς άλλους θρύλους που πέρασαν από την ιβηρική χώρα.


Δεύτερος αναδείχθηκε ο Ραούλ, πάνω από τον Θέσαρ Ροντρίγκεθ, παλαίμαχο άσο της Μπαρτσελόνα, τον Τέλμο Θάρα, άλλοτε αστέρι της Μπιλμπάο και τον Ενρίκε Κάστρο «Κουίνι», που βρέθηκε στις Χιχόν και Μπαρτσελόνα.


Η μελέτη είχε κριτήρια τα λεπτά συμμετοχής κάθε σεζόν, τα γκολ, τα πέναλτι, τα αυτογκόλ, τις αποβολές και πραγματοποιήθηκε από τον Χοσέ Αντόνιο Ορτέγκα.


Πηγή: gazzetta.gr


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, αναφέρει ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να φθάσει η χώρα στο σημείο να εξυπηρετεί μόνη της τις ανάγκες της, τονίζοντας ότι ο στόχος αυτός «είναι απολύτως εφικτός στον βαθµό που θα γίνουν δύο και τρεις επιπλέον έξοδοι στην αγορά, έτσι ώστε και η καµπύλη επιτοκίων να διαµορφωθεί ευνοϊκά αλλά και να υπάρξει «µαξιλαράκι» για το τέλος του προγράµµατος».


Μιλώντας στη «Νέα Σελίδα« και αναφερόμενος στην στάση του αναφορικά με τον «Ρουβίκωνα», ο κ. Βούτσης είπε: «Μας κατηγόρησαν ότι έγιναν συλλήψεις, που δεν έγιναν από τη φρουρά της Βουλής ούτε σε συνεννόηση µαζί της, εκεί είναι το λεπτό ζήτηµα. Επίσης, στο παρελθόν έχουν αποφύγει όλοι να κάνουν συλλήψεις µε ή χωρίς χειροπέδες, αλλά σε όλα τα ζητήµατα που αναφέρω και στην επιστολή µου, είτε συµβαίνουν µέσα στο Κοινοβούλιο είτε έξω, κρατούνται τα στοιχεία, διασταυρώνονται από τις αρµόδιες Αρχές και ακολουθείται µια διαδικασία που δεν είναι σύλληψη. Από εκεί και πέρα είναι έκθετοι όσοι θέλησαν να δηµιουργήσουν ζήτηµα σύγκρουσης και αντιπαράθεσης µε την αστυνοµία».


Πρόσθεσε οτι θα έκανε το ίδιο ακριβώς σε ενδεχόμενο αντίστοιχο ζήτημα στο μέλλον.


Κληθείς να σχολιάσει την στάση του κ. Βαρουφάκη, είπε ότι «η συστηµατική τροφοδότηση µε υλικό παραπολιτικής και µικροπολιτικής, την οποία κάνει ο κ. Βαρουφάκης, είναι απολύτως ενταγµένη οργανικά και συνειδητά στην προσπάθεια του αντι-ΣΥΡΙΖΑ µετώπου που επιχειρείται να υπάρξει µε επίκεντρο την αξιωµατική αντιπολίτευση και συµφέροντα µιντιακά, τραπεζικά και γενικότερα, τα οποία αισθάνονται ότι χάνουν. Χάνουν πάρα πολύ από το γεγονός ότι η κυβέρνηση προχωρά, κερδίζει χρόνο, αναπτύσσει πολιτικές και προφανώς αποµακρύνεται πολύ -ενδεχοµένως πάρα πολύ- η προοπτική της διακυβέρνησης για ένα τέτοιο συντηρητικό µπλοκ στη χώρα µας. Εκεί εντάσσονται πια η πολιτική και η παρουσία του κ. Βαρουφάκη και ενδεχοµένως και το κόµµα το οποίο έχει ή θα διαµορφώσει».


Ο κ. Βούτσης διέγνωσε «εκατό τοις εκατό πολιτικά κίνητρα στην στάση Βαρουφάκη», αναφέροντας χαρακτηριστικά «δεν είναι συγγραφέας Βίπερ ο κ. Βαρουφάκης, όσο κι αν προσπαθεί να το κάνει».


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR

MARI themes

Από το Blogger.