Ματιές σε Σάλαϊ ο Παναθηναϊκός








Την περίπτωση του 20χρονου μεσοεπιθετικού Ρόμπερτ Σάλαϊ κοιτάζει σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ουγγαρία ο Παναθηναϊκός.


Η προσπάθεια ενίσχυσης του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, με τους… πράσινους να έχουν βάλει στο μάτι τον 20χρονο Ούγγρο μεσοεπιθετικό Ρόμπερτ Σάλαϊ. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «nemzetisport.hu» ο νεαρός παίκτης που ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες του Πούσκας και πέρσι έπαιξε ως δανεικός στην Παλέρμο βρίσκεται ανάμεσα στους στόχους της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη.


Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κυρίως ως δεκάρι, παίζει επίσης δεξιά, ενώ όσες φορές έχει χρειαστεί τα έχει καταφέρει και αριστερά. Θεωρείται από τα ταλέντα της Ουγγαρίας έχοντας παίξει σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας, ενώ και στους άνδρες έχει αγωνιστεί ήδη τρεις φορές.



Ανήκει στην Ακαδημία Πούσκας, με το συμβόλαιό του να λήγει σε έναν χρόνο και τους Ούγγρους να θέλουν να του το ανανεώσουν και στην συνέχεια να τον δώσουν δανεικό ή να τον πουλήσουν, καθώς θεωρούν πως μπορούν να βγάλουν χρήματα από τον παίκτη αυτόν.



Πηγή: gazzetta.gr


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR