Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετάξει την Τετάρτη για τα Χανιά καθώς η πτήση του ακυρώθηκε εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών.


Η αποστολή του Ολυμπιακού πήγε στο αεροδρόμιο αλλά γύρισε… άπραγη στον Ρέντη (σ.σ. λίγο πριν τις 21.00) καθώς εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν μπόρεσε να αναχωρήσει αεροπορικώς για τα Χανιά (σ.σ. η πτήση θα έφευγε στις 22:00), όπου αύριο έχει το ματς Κυπέλλου με τον ΑΟΧ. Υπήρξε μία περίπτωση να μπορέσει να φύγει το τσάρτερ, όμως οι άνθρωποι των Πειραιωτών δεν ήθελαν να ρισκάρουν τυχόν προβλήματα στην μετάβασή τους στην Κρήτη με τέτοιους ανέμους και τόσο έντονη βροχόπτωση.


Εξάλλου ήδη μία πτήση που είχε αναχωρήσει για την Κρήτη λίγη ώρα πριν είχε γυρίσει πίσω. Το παν σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να μην υπάρχουν προβλήματα στην μεταφορά μίας ομάδας. Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να φύγει το πρωί της Πέμπτης για την Κρήτη. Η πτήση του τσάρτερ έχει προγραμματιστεί για τις 10. Αυτή η εξέλιξη φυσικά και θέτει σε κίνδυνο το ματς αλλά σαφώς και είναι κάτι για το οποίο δεν ευθύνονται οι Πειραιώτες. Εξάλλου στην Κρήτη υπάρχει σαφές και πολύ έντονο πρόβλημα με τον καιρό και αυτό φάνηκε με την αναβολή στο Κισσαμικός – Πανιώνιος για το Κύπελλο την Τετάρτη.


Πηγή: gazzetta.gr


 





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR







Το Apple Campus 2 ή «spaceship», όπως συνηθίζεται να αποκαλείται λόγω του στρογγυλού σχήματος που θυμίζει διαστημόπλοιο, είναι σχεδόν έτοιμο.


Το εντυπωσιακό κτίριο, που έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί έως το 2017, αναμένεται να στεγάσει τα κεντρικά της Apple.





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR







Στους πανηγυρισμούς είμαστε πρώτοι! Όταν φέρνουν διακρίσεις, φουσκώνουμε από περηφάνια και μοιράζουμε μπράβο! Όταν όμως, σβήνουν τα φώτα, τελειώνει ο ενθουσιασμός και γυρίζουμε την πλάτη απέναντι στη θλιβερή πραγματικότητα. Ποια είναι αυτή; Ότι τα παιδιά που ξοδεύουν όλη τους την ενέργεια και τις ώρες σε σκληρή δουλειά και προσπάθεια, αφοσιωμένα στον σκοπό του αθλητικού ιδεώδους γυμνάζονται κάτω από άθλιες συνθήκες.


Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη



Οι αθλητές της άρσης βαρών στα Χανιά, πέρα από τα κιλά, πρέπει να σηκώνουν καθημερινά το βάρος της κατάντιας του χώρου που αθλούνται και της αδιαφορίας των υπευθύνων.


Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Κι όμως αυτό που βλέπετε είναι χώρος προπόνησης των αθλητών άρσης βαρών στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.


stdarsva3


stdarsva4


stdarsva5


stdarsva6


stdarsva7


stdarsva8


Περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη στο flashnews.gr





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Τις ημέρες ή τις εβδομάδες πριν από τον τοκετό μπορεί να διαπιστώσετε πολλά σωματικά συμπτώματα που σας προϊδεάζουν για το επερχόμενο γεγονός. Θα παρατηρήσετε επίσης συχνές συναισθηματικές μεταπτώσεις πριν από τον τοκετό.




Ένστικτο δημιουργία φωλιάς
Αν τον τελευταίο μήνα νιώθετε μιαν ακατανίκητη επιθυμία να αδειάσετε όλα τα ντουλάπια, να καθαρίσετε τα συρτάρια και να σκουπίσετε όλο το σπίτι, τότε βιώνετε αυτό που αποκαλείται «ένστικτο δημιουργίας φωλιάς». Είναι μια καταπιεσμένη μητρική ανάγκη να προετοιμάσετε το σπίτι για τον επικείμενο ερχομό του μωρού. Ενώ θα επιθυμείτε να κάνετε όσο γίνεται περισσότερα πράγματα σε αυτήν την έκρηξη ενεργητικότητας, φροντίστε να μην το παρακάνετε. Πρέπει να φυλάξετε δυνάμεις για τον τοκετό.



Η παρόρμηση μιας εγκύου γυναίκας να καθαρίζει,να οργανώνει πρόκειται για ένα αρχέγονο ένστικτο που πηγαίνει πίσω χιλιάδες χρόνια, σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει.Οι ερευνητές διαπίστωσαν την ψυχαναγκαστική συμπεριφορά – γνωστή ως «φωλιές » που χαρακτηρίζεται από ασυνήθιστες εκρήξεις της ενέργειας – πως δεν είναι παράλογη αλλά αποτέλεσμα ενός μηχανισμού για την προστασία και την προετοιμασία για το αγέννητο μωρό.


Δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον γύρω τους προετοιμάζονται για τον τοκετό, αποφασίζοντας πχ. για το που θα γίνει η γέννα και ποιοι θα είναι ευπρόσδεκτοι.Η ψυχολόγος γιατρός Marla Anderson , του Πανεπιστημίου McMaster στον Καναδά , είπε : «Η δημιουργία…φωλιών δεν είναι μια επιπόλαια δραστηριότητα . Παρατηρήσαμε ότι το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης κορυφώνεται αυτή η δραστηριότητα, καθώς η γέννηση πλησιάζει, πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που εξυπηρετεί μάλλον τον ίδιο τις γυναίκες όπως και τα ζώα . Το παρελθόν των προγόνων μας, μας ακολουθεί. Η παροχή ενός ασφαλούς περιβάλλοντος συμβάλλει στην προώθηση της σύνδεσης μεταξύ μητέρας και βρέφους».


Μάλιστα οι γυναίκες ανέφεραν ότι αλλάζουν όλα τα σεντόνια και τις πετσέτες γιατί έχουν την ανάγκη της αίσθησης του « καινούργιου και του καθαρού».






Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR







Η περίοδος δεν έρχεται πάντα… στην ώρα της, ακόμη και σε γυναίκες που έχουν σχετικά σταθερό κύκλο. Ο κύκλος διαρκεί από 21 έως 35 μέρες περίπου, όμως σε ορισμένες περιπτώσεις η περίοδος δεν έρχεται καθόλου.




Εάν μεσολαβεί διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών από τη μία περίοδος ως την επόμενη, τότε διαπιστώνεται η αμηνόρροια.


Πέρα από την πιο προφανή αιτία απουσίας της περιόδου, που είναι η εγκυμοσύνη, η αμηνόρροια μπορεί να αποδοθεί επίσης στον θηλασμό ή στη χρήση συγκεκριμένων μεθόδων αντισύλληψης.


Άλλοι παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν στην αμηνόρροια είναι παθήσεις που επηρεάζουν την ορμονική λειτουργία ή η έλλειψη ενέργειας (έλλειμμα θερμίδων). Όσον αφορά το δεύτερο, έλλειψη ενέργειας μπορεί να προκύψει λόγω της πολύ συχνής ή της πολύ έντονης άσκησης (γι’ αυτό και η αμηνόρροια είναι ιδιαίτερα συχνή στις αθλήτριες), αλλά και σε περίπτωση ανορεξίας (μάλιστα, η αμηνόρροια θεωρείται διαγνωστικό κριτήριο για την ανορεξία).


Τόσο η άσκηση όσο και η χαμηλή πρόσληψη θερμίδων μπορεί να διακόψουν τον φυσιολογικό κύκλο της περιόδου επειδή επιδρούν με παρόμοιο τρόπο στο σώμα: οδηγούν σε έλλειψη ενέργειας. Η έλλειψη ενέργειας δίνει σήμα στον οργανισμό να περάσει σε κατάσταση «συντήρησης», κατευθύνοντας τους διαθέσιμους πόρους αποκλειστικά σε ζωτικές λειτουργίες – και η αναπαραγωγή δεν θεωρείται μία από αυτές.


Εάν δεν αντιμετωπιστεί, η αμηνόρροια μπορεί μακροπρόθεσμα να οδηγήσει σε επιπλοκές, όπως η αποδυνάμωση του σκελετού και η οστεοπόρωση.





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR







Μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις της σύγχρονης ιστορίας του νησιού πραγματοποιήθηκε, παρά τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες, σήμερα στη Μυτιλήνη, οργανωμένη από τη συντονιστική Επιτροπή του συνόλου των παραγωγικών φορέων του νησιού. Ανάλογες μεγάλες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα νησιά του βορείου Αιγαίου, που κυριολεκτικά νέκρωσαν, αφού έκλεισαν ακόμα και τα περίπτερα.


Ας σημειωθεί ότι ομάδες διαδηλωτών έκλεισαν και τα καταστήματα μεγάλων επιχειρηματικών αλυσίδων που είχαν ανοίξει.


Με τις σημερινές τους κινητοποιήσεις, οι παραγωγικοί φορείς του Αιγαίου εξέφρασαν «τη βαθύτατη αγωνία τους για την επικείμενη κατάργηση των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας, η οποία θα έχει αναπόφευκτα αρνητικές επιπτώσεις που στη συγκεκριμένη συγκυρία είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα οδηγήσουν στην εξαφάνιση κάθε παραγωγικής δραστηριότητας στα νησιά». Ταυτόχρονα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τέθηκε και το θέμα του πολλαπλασιασμού των επιπτώσεων στις νησιωτικές οικονομίες από την αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ, δεδομένων και των επιπτώσεων σε αυτές από το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα.



«Ο εγκλωβισμός χιλιάδων προσφύγων στο Βόρειο Αιγαίο κατά τους τελευταίους μήνες, έχουν επιφέρει σημαντική βλάβη σε ένα μεγάλο φάσμα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, αλλά αναντίρρητα έχει πλήξει καίρια το τοπικό τουριστικό προϊόν (ακυρώσεις διανυκτερεύσεων, ακυρώσεις προσεγγίσεων κρουαζιερόπλοιων, συρρίκνωση τουριστικής περιόδου, ακυρώσεις συνεδρίων κα). Το εισόδημα που προέρχεται από τον κλάδο του τουρισμού έχει σημαντικά συρρικνωθεί, βυθίζοντας συνολικά το τοπικό επιχειρείν. Οι επιπτώσεις του δυσανάλογου για τις δυνατότητές μας όγκου των προσφύγων, έχουν επιδεινώσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι νησιώτες (υγειονομικές υπηρεσίες, υπηρεσίες ασφαλείας, κοινωνικής πρόνοιας, συγκοινωνιακές υπηρεσίες κα), καθώς λόγω της σημαντικής εμπλοκής τους με τη διαχείριση των προσφύγων, οι δημόσιες υπηρεσίες δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται επαρκώς σε όλες τις περιπτώσεις» σημειώνεται στο σχετικό ψήφισμα.


syglesv3


Οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες των νησιών υποστηρίζουν τέλος, πως η αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ «αντίκειται στο άρθρο 101 του Συντάγματος περί νησιωτικότητας και του ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 4ης Φεβρουαρίου 2016 σχετικά με την ειδική κατάσταση των νησιών. Θα οδηγήσει τα νησιά σε μαρασμό θα καταφέρει σοβαρό πλήγμα στην ανταγωνιστικότητα των νησιωτικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, θα αυξήσει το κόστος καλλιέργειας και παραγωγής λόγω της αύξησης των τιμών των αγροτικών εφοδίων κα, θα αυξήσει το κόστος διαβίωσης, θα αφανίσει τον τουριστικό κλάδο και θα επιτείνει την τάση μετανάστευσης του «οικονομικά ενεργού» πληθυσμού τοποθετώντας τις νησιωτικές περιοχές σε ένα φαύλο κύκλο παρακμής».


Συγκέντρωση και πορεία


syglesv4


Στη συγκέντρωση της Μυτιλήνης χαιρέτησαν ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, η περιφερειάρχης βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, οι βουλευτές του ΚΚΕ, Σταύρος Τάσσος και της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Αθανασίου και εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων. Η πορεία στην οποία συμμετείχαν το σύνολο των ταξί, καθώς και λεωφορεία, κατέληξε στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, η οποία κατελήφθη συμβολικά επί περίπου μία ώρα. Στη διάρκεια της συμβολικής αυτής κατάληψης υπήρξε η δέσμευση προς τους διαδηλωτές, από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ότι θα επιδιωχθεί συνάντηση με τον πρωθυπουργό αμέσως μετά την επιστροφή του από την Κούβα.


Και στη Χίο


ch


Παρά το τσουχτερό κρύο και τους θυελλώδεις ανέμους, εκατοντάδες Χιώτες διαδήλωσαν σήμερα κατά της αύξησης των μειωμένων εδώ και 30 χρόνια συντελεστών του ΦΠΑ.


Η κεντρική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ασφυκτικά γεμάτη κεντρική αίθουσα του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου της πόλης. Χαιρετισμούς στους συγκεντρωμένους απεύθυναν ο δήμαρχος, Μανόλης Βουρνούς, ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης και εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων.



Ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας και οι διαδηλωτές επέδωσαν ψήφισμα στα γραφεία των βουλευτών Ανδρέα Μιχαηλίδη του ΣΥΡΙΖΑ και Νότη Μηταράκη της Νέας Δημοκρατίας. Με το ψήφισμα ζητείται η κατάθεση τροπολογίας με την οποία θα εξαιρούνται τα νησιά από την αύξηση του ΦΠΑ από 1η Ιανουαρίου 2017.


Στη Χίο όλα τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις του νησιού έβαλαν λουκέτο. Αποτέλεσμα ήταν το κέντρο της Χίου να θυμίζει νεκρή πόλη.


Ανάλογες κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν στο Βαθύ της Σάμου, στη Μύρινα της Λήμνου, ακόμα και στα Ψαρά και στις Οινούσσες.


Φωτογραφίες-Βίντεο: lesvosnews.gr, politischios.gr





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR







Ιδανικές ήταν μέχρι πρόσφατα οι σχέσεις ανάμεσα στον Βλάνταν Ίβιτς και τον Γιώργο Τζαβέλλα και ο Σέρβος, ο οποίος ήταν θετικός στην ανανέωση του διεθνή αμυντικού με τον ΠΑΟΚ, θεωρεί ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δείχνει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο τις τελευταίες εβδομάδες και πως ήταν… άλλος άνθρωπος πριν την ανανέωση του συμβολαίου του.


Ο νεαρός τεχνικός έκανε λόγο για ύπουλα λάθη στην πολυσυζητημένη συνέντευξη Τύπου και στέκεται στη συμπεριφορά που έχει ο παίκτης (άλλωστε ο επίσημος ΠΑΟΚ σε αυτό το κομμάτι «πάτησε» εξηγώντας τον υποβιβασμό του στη δεύτερη ομάδα) εδώ και κάποιες εβδομάδες. Κάνει λόγο για τη διάθεσή του σε αυτό το χρονικό διάστημα, ενώ είναι δυσαρεστημένος και από διάφορα συμβάντα που έχουν λάβει μέρος και στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει ο παίκτης. Πρόκειται για λεπτά θέματα που έχουν εκνευρίσει τον Σέρβο προπονητή.


Ο Ίβιτς ανέφερε τη Δευτέρα: «Είτε εγώ ή αυτοί». Ωστόσο, ουσιαστικά αναφερόταν σε έναν. Δηλαδή, στον Γιώργο Τζαβέλλα.


Η λύση της συνεργασίας του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον 29χρονο παίκτη, η οποία ανανεώθηκε τον Σεπτέμβριο μέχρι το 2020 μοιάζει με μονόδρομο. Πάντως, το οικονομικό κομμάτι είναι ένα δύσκολο θέμα σε αυτήν την υπόθεση λόγω της διάρκειας του νέου συμβολαίου του παίκτη, αλλά και των απολαβών που προβλέπονται.


Παράλληλα, ο Βλάνταν Ίβιτς έχει τη στήριξη της διοίκησης και σε αυτό φαίνεται ότι παίζει ρόλο και η απόδοση της ομάδας, αν και τα αποτελέσματα δεν είναι ιδανικά. Όταν προ δύο ετών είχε υποβιβαστεί ο Γιώργος Τζαβέλλας στη δεύτερη ομάδα, όταν ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν προπονητής στην πρώτη ομάδα, στην Κ-20 ήταν τεχνικός ο Βλάνταν Ίβιτς.


Πηγή: sport-fm.gr





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR







Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με τα όσα φοβερά έγιναν στην Τούμπα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο και τις δημόσιες καταγγελίες του Ίβιτς, ωστόσο οι διαρροές συνεχίζονται και προκαλούν μεγάλη έκπληξη.


Διαβάστε τη συνέχεια στο sportdog.gr





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Με την Πόλη του φωτός, το Παρίσι, να έχει γεμίσει Αγγέλους, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο επικείμενο fashion show των εσωρούχων «Victoria’s Secret», που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου.



 


Εκτός, όμως, από τα συνεχή workouts και τα fittings, τα supermodels αφιερώνουν χρόνο στη beauty ρουτίνα τους, προκειμένου να είναι πιο λαμπερά από ποτέ τη μεγάλη μέρα. Και φυσικά, μέσα στη ρουτίνα ομορφιάς τους δεν θα μπορούσε να μην είναι το εντυπωσιακό μανικιούρ.


gallery 1480357803 sb5d0228 1


Ο φακός του Harper’s Bazaar λοιπόν, «τρύπωσε» στη σουίτα των Αγγέλων και μας δίνει μία πρώτη, κλεφτή ματιά από το nail art που θα επιλέξουν τη μεγάλη μέρα η Taylor Hill και η Romee Strijd.


gallery 1480408645 sb5d0125


Και όοοχι, τα μοντέλα δεν επέλεξαν ένα κλασικό all time sexy κόκκινο μανικιούρ, αλλά όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, οι επιλογές τους κινήθηκαν μεταξύ εντυπωσιακών σχεδίων σε διάφορες, φανταχτερές αποχρώσεις.


 


landscape 1480357703 sb5d0108


gallery 1480408480 sb5d0116


Όσο για το ποιο μανικιούρ επέλεξαν στο τέλος, μας το άφησαν για έκπληξη…


 





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR







Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται σήμερα και αύριο η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου, προκειμένου να πραγματοποιήσει σειρά επαφών με εκπροσώπους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στους οποίους και θα μεταφέρει τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης για τις συλλογικές εργασιακές σχέσεις.


Όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Εργασίας, σε συνέχεια της συνάντησης με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Πιέρ Μοσκοβισί, η επίσκεψη της υπουργού Εργασίας αποσκοπεί στο να αναδείξει ότι ο σεβασμός της συλλογικής αυτονομίας είναι ζήτημα υψηλής πολιτικής σημασίας, που αφορά το σύνολο των ευρωπαϊκών θεσμών και, ιδίως, τον πλέον δημοκρατικό θεσμό, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Επισημαίνουν δε ότι οι επαφές της υπουργού Εργασίας αναμένεται να θέσουν υψηλά στην ατζέντα των συζητήσεων το ζήτημα της επαναφοράς των συλλογικών διαπραγματεύσεων στην Ελλάδα, όπως απαιτεί το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο.


Στο πλαίσιο αυτό, όπως υπογραμμίζουν, θα αναδειχθεί ότι η λειτουργία της συλλογικής αυτονομίας αποτελεί στοιχείο των κοινών συνταγματικών παραδόσεων των κρατών- μελών της ΕΕ και ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να εξακολουθήσει να βρίσκεται σε μία ιδιότυπη κατάσταση εξαίρεσης από το ευρωπαϊκό κοινωνικό κεκτημένο.





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR







Μετά τον χωρισμό του με τη Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας καλείται να διαχειριστεί ένα ακόμη επώδυνο θέμα που στάθηκε αιτία να χάσει πολλά χρήματα και να βρεθεί κοντά στην οικονομική καταστροφή.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo το αστικό δικαστήριο αρχίζει την Πέμπτη, με τον Γιώργο Λιάγκα να ζητά αποζημίωση για τη σοβαρή οικονομική ζημιά που υπέστη, αλλά και αποζημίωση για ηθική βλάβη.


Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, σε συνεντεύξεις που έχει δώσει παλαιότερα, πέρασε μεγάλες οικονομικές περιπέτειες στο παρελθόν και έχασε πολλά χρήματα.


«Πρόκειται για μία περίπτωση που έχει βαθιά χαρακτηριστικά κακουργηματικής, ποινικής, απάτης και πλαστογραφίας», είχε αποκαλύψει ο δικηγόρος του Γιώργου Λιάγκα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.


Όπως είπε ο δικηγόρος, φιλικό πρόσωπο του παρουσιαστή, το οποίο γνωρίζει από την γενέτειρά του, την Λάρισα, τον πλησίασε και του είπε ότι εργάζεται για χρηματιστηριακή εταιρεία, ενώ προσφέρθηκε να τον φέρει σε επαφή μαζί της, προκειμένου να προβεί σε επενδύσεις.


Πράγματι, ο Γιώργος Λιάγκας επισκέφθηκε τα γραφεία της εταιρείας και γνώρισε το προσωπικό της, ενώ πείστηκε να δώσει τα χρήματα που είχε αποταμιεύσει εδώ και χρόνια, τα οποία, υποτίθεται, ότι θα επενδύονταν σε ομόλογα του γερμανικού Δημοσίου. Ωστόσο, ο φίλος – υπαλληλος, όχι μόνο δεν επένδυσε το ποσό, αλλά έδινε και πλαστές βεβαιώσεις στον παρουσιαστή.


Πώς ανακάλυψε την απάτη ο Λιάγκας


Στη συγκεκριμένη οικονομική περιπέτεια αναφέρθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος περιέγραψε πως έμαθε ότι έχασε όλα του τα λεφτά κάτι που παραλίγο να του προκαλέσει εγκεφαλικό, από το οποίο κατά μία έννοια τον γλίτωσε η συνάδελφο του Σάσα Σταμάτη….


«Πέρυσι (σ.σ. 2013) έπαθα μια πολύ μεγάλη ζημιά οικονομική. Καταστράφηκα οικονομικά πέρυσι. Έχασα όλα μου τα χρήματα. » έλεγε ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του το 2014.


«Έφτασα πέρυσι τον Αύγουστο για να πληρώσω τα παιδιά του σάιτ να δανειστώ, για να πληρώσω τη μισθοδοσία. Αποδείχτηκε ότι ήταν πλαστά. Είχαν αλλάξει το μέιλ που που έστελναν ενημερότητα. Τα πραγματικά στοιχεία η χρηματιστηριακή τα έστελνε σε ένα μέιλ που δεν υπήρχε και είχε κατασκευάσει ο απατεώνας ένα domain πλαστό και εμένα μου έστελναν μέιλ και πίστευα ότι τα λεφτά μου υπάρχουν και τοκίζονται κιόλας. Πέρυσι το καλοκαίρι πέρασε ένα παιδί που δουλεύει στην ίδια χρηματιστηριακή από την Τήνο και μου λέει «χάθηκες, έφυγες και από τη χρηματιστηριακή». Μα του λέω δε χάθηκα, τα λεφτά μου εκεί τα έχω, έχουμε αγοράσει. Μου λέει «πίστεψε με δεν έχεις δραχμή». Παίρνω τον ιδιοκτήτη της χρηματιστηριακής, κοιτάει και μου λέει «όντως τα λεφτά σου έχουν φύγει όλα»».


Ποια ήταν η αντίδρασή του όταν το έμαθε: «Όταν το έμαθα, ήταν η Σάσα η Σταμάτη τότε στην Τήνο και ήταν και ο Σπύρος Μαζάνης, ο γιατρός και είμαστε σε μια ταβέρνα σ’ ένα χωριό πάνω στην Τήνο. Μαθαίνω αυτή την είδηση, ότι έχασα όλα μου τα χρήματα και μουδιάζει όλο μου το αριστερό μέρος του σώματος, για εγκεφαλικό πήγαινα προφανώς. Αρχίζω να μη μπορώ να μιλήσω, να χάνω το λόγο μου και μου λέει ο Μαζάνης όπως είσαι τώρα μάσα δυο ασπιρίνες και πάμε να βρούμε λεξοτανίλ να πάρεις για να ηρεμήσεις. Κατεβαίνουνε από το χωριό κάτω στην πόλη, πάει κάποιος και δε δίναν στο φαρμακείο λεξοτανίλ. Και πάει παιδιά η Σταμάτη και κάνει την τρελή και λέει: «Είμαι η Σάσα Σταμάτη και είμαι τρελή κι αν δε μου δώσετε τώρα λεξοτανίλ θα σπάσω το φαρμακείο». Και για να γλιτώσουν από τη Σταμάτη μου δώσαν λεξοτανίλ. Πήρα δύο μαζεμένα και μετά τους έλεγα «εντάξει μωρέ και μου έχασα τα λεφτά δεν πειράζει, θα κάνω άλλα», μέ έπιασαν γιατί είμαι παρθένος οργανισμός. Για καμιά εβδομάδα τα έπαιρνα μετά άρχισα να το φιλοσοφώ, τι να κάνουμε, να πεθάνουμε;».





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR

MARI themes

Από το Blogger.