Η Adriana Lima πιστεύει στους εξωγήινους








Η Adriana Lima είναι από τα ωραιότερα μοντέλα παγκοσμίως κι ένας από τους πιο δημοφιλείς αγγέλους της Victoria’s Secret.


Η καλλονή από τη Βραζιλία και μητέρα δύο παιδιών σε συνέντευξή της στο περιοδικό Ocean Drive αποκάλυψε τι κάνει πριν από κάθε σόου. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είπε η ίδια έχει πάντοτε μαζί της μία Βίβλο, την οποία και διαβάζει στα παρασκήνια πριν από κάθε σόου, ενώ μίλησε και για την εκκλησία.


«Η εκκλησία είναι μέσα μου, διατηρώ πάντα επαφή», είπε και πρόσθεσε: «Εάν είστε συνδεδεμένοι με το θείο και έχετε πάντοτε αγνές προθέσεις σε ό,τι κάνετε, τότε έχετε την προστασία των αγγέλων. Είμαι πολύ πνευματικός άνθρωπος. Πιστεύω στη φύση, πιστεύω στην ενέργεια, πιστεύω στο πνεύμα».


Η Lima, στην ίδια συνέντευξη, δήλωσε εργασιομανής και σκοπεύει να δουλεύει τουλάχιστον μέχρι τα 40.


Υπάρχει όμως και σε κάτι άλλο στο οποίο πιστεύει: στους εξωγήινους. «Δεν τους φαντάζομαι όπως, να έρχονται σε μένα ή ότι έρχονται να απαγάγουν ανθρώπους», εξήγησε η Lima για την πίστη που έχει στην ύπαρξη εξωγήινων. «Φαντάζομαι ότι ίσως μοιάζουν με μας, αλλά με υψηλότερη νοημοσύνη και μεγαλύτερη σύνδεση με το σύμπαν», είπε.





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR