Ζελέ ρόδι με άρωμα τζίντζερ




Υλικά για 2 άτομα


  • 2 κούπες χυμό ρόδι

  • Σπόρια από ρόδι

  • 1 φακελάκι σκόνη ζελατίνης

  • 4 κουταλιές νερό

  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ


Εκτέλεση


  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη σκόνη ζελατίνης με το νερό και το αφήνουμε για 5 λεπτά να απορροφήσει το νερό. Σε μια κατσαρολίτσα ζεσταίνουμε το χυμό ρόδι για 5 περίπου λεπτά. Σε ένα μπολ προσθέτουμε το χυμό ρόδι και τη ζελατίνη και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί τελείως.

  2. Βάζουμε το μείγμα σε μπολάκια, προσθέτουμε λίγα σπόρια σε κάθε μπολ και τα αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι το μείγμα να κρυώσει. Γαρνίρουμε με σπόρια από ρόδι!













Πηγή: Daily-News.GR