Σανγκρία με λευκό ροδάκινο


Μια ιδιαίτερη απόλαυση που θα σας δροσίσει!




Υλικά για 4-6 άτομα


  • 1 φιάλη των 750 ml λευκός αφρώδες οίνος (π.χ chardonnay)

  • 1 φλιτζάνι νέκταρ ροδάκινου

  • 3/4 φλιτζανιού λικέρ ροδάκινο

  • 1/2 φλιτζάνι φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού

  • 2 λευκά ροδάκινα, χωρίς κουκούτσι, κομμένα (για γαρνιτούρα)

  • 1 λεμόνι, κομμένο (για γαρνιτούρα)

  • Πάγος


Εκτέλεση


  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε όλα τα συστατικά και ανακατεύετε απαλά με μια σπάτουλα.

  2. Καλύψτε το μπολ και βάλτε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες. Σερβίρετε με πάγο και γαρνίρετε με φρέσκο ροδάκινο και φέτες λεμονιού.














Πηγή: Daily-News.GR