Η θερμοκρασία σήμερα έχει χτυπήσει κόκκινο και ο Σπύρος Σούλης αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί και να τηγανίσει αυγά στο μπαλκόνι του σπιτιού του.


Πήρε λοιπόν ένα τηγάνι, το άφησε στον ήλιο και στη συνέχεια έριξε μέσα σε αυτό τα αυγά, τα οποία τηγανίστηκαν χάρη στη ζέστη…


«Η συνταγή της ημέρας: «Ελληνική Ομελέτα Καύσων σε Αθηναϊκό Μπαλκόνι» φυσικά ψημένη μόνο με ήλιο στους 45 βαθμούς!», έγραψε ο ίδιος.






Η συνταγή της ημέρας: "Ελληνική Ομελέτα Καύσων σε Αθηναϊκό Μπαλκόνι" φυσικά ψημένη μόνο με ήλιο ☀️ στους 45 βαθμούς! Today's recipe is: "Greek Heatwave Omelette on an Athenian Balcony" naturally cooked by the sun ☀️ at 115 degrees! #cookoutside #greekheatwaveomelette #cooking #athens #greece


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spiros Soulis (@spiros_soulis) στις Ιούν 30, 2017, 6:06πμ PDT




localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Το καλοκαίρι, τα τσιμπήματα από διάφορα έντομα, κυρίως κουνούπια και σφήκες, έχουν την… τιμητική τους. Ακόμα και αν έχετε λάβει όλες τις προφυλάξεις, βρίσκουν τον τρόπο να βρουν το στόχο τους.





Παρότι το τσίμπημα από κουνούπι δεν εγκυμονεί κινδύνους, ωστόσο χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να είναι μολυσμένο. Στο σημείο λοιπόν που είναι το τσίμπημα βάλτε μία κρύα κομπρέσα και συνεχίστε με διάλυμα αμμωνίας. Αν το τσίμπημα είναι από αφήκα και υπάρχει κεντρί, θα πρέπει να αφαιρεθεί με μεγάλη προσοχή. 


Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Ο καύσωνας που πλήττει τη χώρα, επηρέασε και τον νόμο Τρικάλων. Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη η θερμοκρασία στη θεσσαλική πόλη, που δεν χρειαζόταν τηγάνι για να γίνει ένα αυγό… ομελέτα.


Η ιστοσελίδα trikalazoom.gr έκανε ένα πείραμα, παίρνοντας κάποια αυγά και πετώντας τα πάνω σε μάρμαρο που έκαιγε από τον ήλιο. Μετά από λίγο, η ζέστη έκανε τη δουλειά της.


Δείτε το σχετικό βίντεο:



localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμός της Καταλονίας, «Catalunya Radio», στον οποίον ήταν καλεσμένος, πραγματοποίησε ο Τσάβι Πασκουάλ. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή του Παναθηναϊκού με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη, όταν και η ομάδα του αποκλείστηκε με 3-0 από το Final 4 της φετινής Ευρωλίγκας. Μέσω αυτών δικαιολόγησε την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.


Παράλληλα, ο κόουτς των «πράσινων» αποθέωσε το ελληνικό κοινό ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζει το μπάσκετ, ενώ ζήτησε από την ισπανική Δικαιοσύνη να ρίξει φως στην υπόθεση των πλαστών διαβατηρίων της Ρεάλ Μαδρίτης το 2015.


Αναλυτικά μέρος της συνέντευξης του Τσάβι Πασκουάλ:


Για την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψουν με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη, τόνισε: «Είναι ένας ιδιοκτήτης που βάζει τα χρήματά του στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι από τις ομάδες που δεν ξέρεις από πού προέρχονται τα χρήματά της. Αν προσπαθήσουμε, λοιπόν, να μπούμε σε αυτήν τη θέση, έστω και για ένα δευτερόλεπτο, να σκεφτούμε ότι εμείς είμαστε αυτοί που βάζουμε “Χ” εκατομμύρια ευρώ σε μια ομάδα, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας, και να φανταστούμε πώς θα αντιδρούσαμε σε μία ήττα, ίσως θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε λίγο καλύτερα τα πράγματα».


Για το κοινό στην Ελλάδα και τη σχέση του με το μπάσκετ, σημείωσε: «Αισθάνομαι πολύ πιο αγαπητός από οπουδήποτε αλλού. Ο κόσμος στην Ελλάδα είναι πιο παθιασμένος. Οι δημοσιογράφοι είναι σε γενικές γραμμές πιο εξειδικευμένοι απ’ όσο εδώ, στην Ισπανία. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα γενικά γνωρίζουν καλύτερα το μπάσκετ και εμβαθύνουν περισσότερο. Αυτό βέβαια έχει τα καλά του και τα κακά του».


Για τη φετινή πορεία της Μπαρτσελόνα, είπε: «Δεν μπορώ να σχολιάσω το τι έγινε φέτος στην Μπαρτσελόνα, δεν είναι δίκαιο να πω. Μπορώ μόνο να μιλήσω για την εποχή που ήμουν εγώ εκεί. Νομίζω ότι έγιναν δώδεκα αλλαγές φέτος σε σχέση με την ομάδα που είχα εγώ».


Για το θέμα με τα πλαστά διαβατήρια της Ρεάλ Μαδρίτης το 2015, ανέφερε: «Στον κόσμο του αθλητισμού γενικότερα, όποιος κάνει κάτι παράνομο, πληρώνει. Το έχουμε δει στην ποδηλασία, όπου έχουν ακυρωθεί νίκες σε ολόκληρα τουρ λόγω ντόπινγκ, έχουμε δει κατόχους μεταλλίων να τα χάνουν λόγω ντόπινγκ. Ας αφήσουμε λοιπόν τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Όταν, πάντως, μια ομάδα κάνει κάτι παράνομο κι αυτό αποδεικνύεται, αυτομάτως αυτή η ομάδα αποκλείεται και η φιναλίστ αναδεικνύεται πρωταθλήτρια. Είναι προφανώς αληθές το ότι τότε η Ρεάλ χρησιμοποίησε περισσότερους Αμερικανούς παίκτες, οπότε είχε πλεονέκτημα έναντι ημών, που δεν είχαμε τόσους».


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Η Ρωσία δεν προτίθεται να δώσει δάνειο στην Τουρκία για να αγοράσει τα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας S-400, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου Ντενίς Μαντούροφ. «Δεν διεξάγονται συνομιλίες για τη χορήγηση δανείου για το ζήτημα αυτό», ανέφερε στους δημοσιογράφους.


Παρόμοιες ήταν και οι δηλώσεις που έκανε ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου επί θεμάτων στρατιωτικής και τεχνικής συνεργασίας Βλαντίμιρ Κόζιν. «Το συμβόλαιο για την αγορά των συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας S-400 έχει συμφωνηθεί και είναι όλα σαφή σ αυτήν την περίπτωση, αλλά το ζήτημα του δανείου δεν έχει αποφασισθεί», δήλωσε ο Κόζιν κατά την διάρκεια της 8ης Ναυτικής Έκθεσης της Αγίας Πετρούπολης («International Maritime Defence Show 2017» (IMDS-2017).


Όπως μετέδωσε το Tass, νωρίτερα ο διευθυντής επί θεμάτων διεθνούς συνεργασίας και περιφερειακής πολιτικής στην κρατική εταιρείας Rostec Βίκτορ Κλάντοφ είχε δηλώσει στο πρακτορείο Tass ότι η Ρωσία και η Τουρκία έχουν καταλήξει σε συμφωνία όσον αφορά τις τεχνικές παραμέτρους του συμβολαίου που αφορά την πώληση των S-400. Παράλληλα υπογράμμισε πως το συμβόλαιο αυτό καθ’ εαυτό δεν έχει υπογραφεί και τα μέρη συζητούν τις μη τεχνικές παραμέτρους της συμφωνίας. «Υπάρχουν ζητήματα εμπορικής φύσεως ζητήματα συναλλαγματικής και πιστωτικής φύσεως, υπάρχουν πολιτικά ζητήματα», είπε χαρακτηριστικά ο Κλάντοφ.


Τα ρωσικά συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας S-400 Triumph (η κωδική ονομασία του ΝΑΤΟ είναι SA-21 Growler), είναι τελευταίας τεχνολογίας συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας μεγάλου βεληνεκούς που τέθηκαν σε υπηρεσία το 2007. Είναι σχεδιασμένα για να πλήττουν αεροσκάφη, πυραύλους μέσου βεληνεκούς τύπου Κρουζ και βαλλιστικούς πυραύλους μεγάλου και μέσου βεληνεκούς, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την καταστροφή επίγειων στόχων.


Τον Απρίλιο ο υποδιοικητής των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων της Ρωσίας Βίκτορ Γκούμενι, είχε ανακοινώσει ότι τα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας S-400 άρχισαν να εξοπλίζονται με πυραύλους που είναι σε θέση να πλήξουν στόχους που βρίσκονται σε γεωστατική τροχιά.


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ έγινε σαφές από UEFA και FIFA ότι πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στο καταστατικό της, για να μην επανέλθει η περίπτωση του Grexit.


Έτσι, παρουσία των εκπροσώπων των UEFA και FIFA ψηφίστηκε με 149 «ΝΑΙ» και 32 «ΟΧΙ» η τροποποίηση που έπρεπε, ώστε να ανοίξει ο δρόμος και nα πάμε σε εκλογές στα τέλη Ιουλίου, προκειμένου να υπάρξει αιρετή διοίκηση και να ολοκληρωθεί η θητεία της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.


Δέκα ΕΠΣ ψήφισαν κατά, ενώ η Μεσσηνία είχε διάσπαση στις ψήφους τις. Από ‘κει και πέρα, όλες οι ομάδες της Super League ψήφισαν «ΝΑΙ», το ίδιο και οι εκπρόσωποι της Football League, όπως και η πλειοψηφία των Ενώσεων που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση.


Πηγή: gazzetta.gr


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Πάνω από χίλια άτομα βρέθηκαν το Σάββατο 17 Ιουνίου στο Hondos Center Apollonia Politia στην Θεσσαλονίκη παρέα με το B.U. Αbsolute Me, το απόλυτο γυναικείο άρωμα και το Κοσμοράδιο 95,1 για να υποδεχτούν τον Βαγγέλη Κακουριώτη, το απόλυτο pop icon της γενιάς του, για μια αποκλειστική Absolute Me συνέντευξη.



Από νωρίς το πρωί, μεγάλη ήταν η προσέλευση των θαυμαστριών του Βαγγέλη που ανυπομονούσαν να δουν από κοντά το αγαπημένο τους είδωλο, καθώς ο καλλιτέχνης επισκέφθηκε την Θεσσαλονίκη μετά από πολύ καιρό.


buperoe2


Η ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Βασιλάκη παρουσίασε ένα μοναδικό  live radio show – από τις 14.00 έως τις 16.00 το απόγευμα μέσα από την συχνότητα του Κοσμοράδιο 95,1 – , φιλοξενώντας κατά την διάρκεια αυτού τον καλλιτέχνη, ρωτώντας ό,τι μια V-Kator θα ήθελε να μάθει… από την μουσική μέχρι και για το πως περνάει τον ελεύθερο χρόνο του!


buperoe3


Η μεγάλη παρέα μεταφέρθηκε στο εσωτερικό του Hondos Center Apollonia Politia, όπου ακολούθησε ένα B.U. meet & greet. Εκεί, περιτριγυρισμένες από τα B.U. προϊόντα, οι Θεσσαλονικιές V-Kators είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τον απόλυτο B.U. εαυτό τους και να γνωρίσουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, να τον αγκαλιάσουν καθώς και να τους υπογράψει τις συσκευασίες B.U. που είχαν προμηθευτεί από πολύ νωρίς.


buperoe4


Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις επιτυχίες των singles «Χρυσό Φιλί» και «Γυρίζω σελίδα», το B.U. συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Βαγγέλη Κακουριώτη και την Panik Records, παρουσιάζοντας  τα νέα singles «Heart of Summer» και «Όαση», το οποίο σε καλεί να ζεις την κάθε στιγμή αυθεντικά αυτό το καλοκαίρι μαζί με το νέο άρωμα B.U. Absolute Me.


buperoe5buperoe7buperoe6


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Τι είναι το μαγνήσιο; Το μαγνήσιο είναι το ένατο (9ο) πιο άφθονο χημικό στοιχείο στο σύμπαν και το ενδέκατο (11ο) πιο άφθονο χημικό στοιχείο της μάζας του σώματός μας.





Το σώμα ενός ενήλικα περιέχει περίπου 25 γραμμάρια μαγνησίου. Το 50% με 60% της ποσότητας αυτής εντοπίζεται στα οστά. Λιγότερο του 1% της συνολικής ποσότητας μαγνησίου εντοπίζεται στο αίμα μας.


Η συνολική ποσότητα μαγνησίου βρίσκεται υπό στενό το στενό έλεγχο των νεφρών, από τα οποία απεκκρίνεται η υπερβάλλουσα ποσότητα με τη διούρηση.


Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr





Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Αγκαλιά με τα δύο νέα μέλη της οικογένειάς του φωτογραφήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.


Η είδηση της γέννησης δύο παιδιών, ενός αγοριού κι ενός κοριτσιού, του 32χρονου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο, λίγες ώρες μετά την αποτυχία της Πορτογαλίας να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, σύμφωνα με την Daily Mail.


Αυτό σημαίνει ότι πλέον ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πατέρας τριών παιδιών αφού έχει ήδη έναν γιο, τον 7χρονο Κριστιανίνιο.


Ωστόσο, από τα σχόλια στα social media φαίνεται πως οι θαυμαστές του είναι διχασμένοι για αυτήν του την απόφαση.


Από την στιγμή που τα δίδυμα δεν είναι καρποί του έρωτά του με το Χορχίνα Ροντρίγκεθ, με την οποία ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, οι θαυμαστές του σχολίαζαν και θετικά αλλά και αρνητικά την απόφασή του να φέρει στον κόσμο δύο παιδιά από παρένθετη μητέρα.



localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Οι δρόμοι του Γιώργου Τζαβέλλα και του Γιάννη Μανιάτη διασταυρώνονται ξανά, αυτήν τη φορά στην Αλάνιασπορ της Τουρκίας, από την οποία ο πρώην «ερυθρόλευκος» αρχηγός ανακοινώθηκε για τα επόμενα δύο χρόνια. Οι δύο τους υπήρξαν συμπαίκτες στον Πανιώνιο για δύο χρόνια.


Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ποδοσφαιριστές συνυπήρξαν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης από το καλοκαίρι του 2008 μέχρι το καλοκαίρι του 2010, όταν και ο Τζαβέλλας αποχώρησε από την Πλατεία για λογαριασμό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Αργότερα, τον Ιανουάριο του 2011, από τον Πανιώνιο έφυγε και ο Μανιάτης με προορισμό τον Πειραιά για χάρη του Ολυμπιακού.


Από εκείνο το σημείο και μέχρι σήμερα, ήταν συμπαίκτες μόνο με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας. Μάλιστα, στις υποχρεώσεις της «γαλανόλευκης» ήταν που το καλοκαίρι του 2014 είχαν και ένα μεταξύ τους φραστικό επεισόδιο. Λίγες ώρες πριν τον αγώνα για τη φάση των ομίλων με την Ιαπωνία, οι δύο ποδοσφαιριστές λογομάχησαν έντονα και χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν είχαμε καυγά.


Από τότε πέρασε αρκετός καιρός, οι σχέσεις τους ομαλοποιήθηκαν και πλέον θα είναι ξανά συμπαίκτες στην ομάδα της Αττάλειας.


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Η Αντωνία Καλλιμούκου είναι λάτρης του καλοκαιριού και συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram από τις παραλίες και τα νησιά που επισκέπτεται.


Η ίδια έβγαλε μία φωτογραφία αλά Baywatch, όπου φοράει ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό. Φυσικά αυτή δεν είναι η μόνη φωτογραφία με μαγιό, μιας και η ίδια έχει ξεκινήσει σχετικά νωρίς τις καλοκαιρινές της αποδράσεις.


ytrtg2ytrtg3ytrtg4ytrtg5kalsidmdal


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Τα τσιμπήματα από κουνούπια ή άλλα έντομα είναι πολύ συχνά το καλοκαίρι και η φαγούρα που ακολουθεί είναι η πιο ενοχλητική.


Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε φάρμακα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυσικά υλικά για να την αντιμετωπίσετε.


Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Τα ξημερώματα της Παρασκευής, η Ρίβερ Πλέιτ επισημοποίησε την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις έκανε λόγο για ανάγκη να ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή του μέσα από την προσφορά στη νέα του ομάδα.


Ο «υδραυλικός» που γι’ ακόμα ένα καλοκαίρι αποτέλεσε μεταγραφικό πόθο της ΑΕΚ, άφησε τελικά της Νιούελς Ολντ Μπόις για να φορέσει τη φανέλα των «μιγιονάριος».


Από το απόγευμα της Πέμπτης περνούσε τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, τα οποία κράτησαν αρκετές ώρες και με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, έβαλε τη φανέλα, πόζαρε στον φακό, ανακοινώθηκε από τη Ρίβερ και μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης του συλλόγου, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι: «Σε αυτό το νέο κεφάλαιο, στη νέα πρόκληση της καριέρας μου, θέλω να ξαναβρώ την αυτοπεποίθησή μου».



Πηγή: gazzetta.gr


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Το υπουργείο Υγείας θα επισκεφθεί σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των επισκέψεών του στα υπουργεία για την παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου.


Η άφιξη του πρωθυπουργού αναμένεται στις 10 το πρωί.


Ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ομιλία του στο αμφιθέατρο του υπουργείου.


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Ηλιοφάνεια και περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας αναμένουμε την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017. Λίγες σποραδικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις απογευματινές ώρες μόνο στα βόρεια ορεινά.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 41 και τοπικά 42 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 19 έως 39 στη βόρεια Ελλάδα, 21 έως 39 και τοπικά 40 στη δυτική Ελλάδα, 21 έως 38 στο βόρειο Αιγαίο και από 22 έως 38 και τοπικά 39 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.


Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα νότια έως 3 και τοπικά στα πελάγη 4 μποφόρ.


Όλα τα νέα για τον καιρό στο weather.gr



localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR








Ο Κιλιάν Μπαπέ θα κοστίσει πολλά, πάρα πολλά. Λογικά ετοιμάζεται είτε φέτος, είτε του χρόνου, να γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της μπάλας. Ο ίδιος έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θέλει να μείνει ακόμα μία σεζόν στην Μονακό και μετά να μετακομίσει στην Ρεάλ, στην οποία και έχει δείξει ξεκάθαρα την προτίμησή του. Ο πιτσιρικάς Γάλλος όμως δεν αποτελεί το βασικό θέμα αυτού του κειμένου, αλλά απλά την αφορμή, για να προκύψει ένα περίεργο και πιο ιδιαίτερο συμπέρασμα.


Στην Μαδρίτη φαίνεται να έχει ξεκινήσει μία διαδικασία αναζήτησης χρηματοδότησης για την περίπτωσή του νεαρού φορ. Απαντες γνωρίζουν εκεί ότι είναι «ερωτευμένος» μαζί του ο Ζινεντίν Ζιντάν και πως είναι ό,τι πρέπει για ν’ αποτελέσει τον νέο έστω και μικρό γκαλάκτικο του Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος είναι αλήθεια ότι έχει καιρό να ξοδέψει. Εκτός όμως από τα φράγκα που αναμένεται να λάβει από τις επικείμενες πωλήσεις των Μοράτα, Χάμες, Ντανίλο, Μαριάνο, ψάχνουν μερικά εκατομμύρια ακόμα.


Κάπως έτσι και στην «As» αναρωτήθηκαν ποιον θα έπρεπε να πουλήσει η ομάδα, για ν’ αγοράσει τον Μπαπέ. Το ερώτημα φυσικά το έθεσαν και στους αναγνώστες τους. Εριξαν τέσσερις επιλογές, ώστε να μετρήσουν τον παλμό του κόσμου. Ρονάλντο, Μπέιλ, Μπενζεμά ή κανένας; Και μόνο όμως που μπήκε στην κουβέντα το όνομα του σούπερ σταρ των Μερένγκες, θα μπορούσε ν’ αποτελεί από μόνο του πρόκληση, ίσως και ύβρη. Και κάπου εκεί είναι όμως που έγινε η ανατροπή…



Το απρόσμενο λοιπόν ήταν ότι ο Κριστιάνο μετρήθηκε να είναι ο Νο1 στις προτιμήσεις των 34.517 (σημαντικό νούμερο που μεγάλωνε διαρκώς) οπαδών της Βασίλισσας που είχαν ψηφίσει όταν γραφόταν το κείμενο. Σε ποσοστό 34,454% και μάλιστα με αυξανόμενη τάση, ζήτησαν να πωληθεί αυτός. Ο Μπέιλ βρέθηκε λίγο πιο κάτω στις αρνητικές προτιμήσεις με 31,00% και ο Μπενζεμά με 22,35% παραδόξως, απολαμβάνει τη στήριξη του κοινού. Οσο το να μην πωληθεί κανείς και να μείνει η επίθεση ως έχει, το επέλεξε μόλις το 12,11%.


Είναι πραγματικά εκπληκτικό το πώς αλλάζει η διάθεση του κόσμου από πολύ απλά πράγματα και σε τόσο λίγες μέρες. Ποιος να φανταζόταν ότι σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Champions League, μονάχα τόσο μικρό ποσοστό των οπαδών της Ρεάλ θα ήθελε να μείνει απαράλλαχτη η επίθεσή του. Και τι να πει κανείς για το θέμα του Κριστιάνο, του αρχισκόρερ, του παικταρά που εμφανίστηκε με εκπληκτικό φίνις στη σεζόν, για να κάνει τη διαφορά;


Τα συμπεράσματα που προκύπτουν λοιπόν από αυτό το Poll, είναι δύο. Το ένα έχει να κάνει με την εικόνα που μπορεί να μεταβληθεί πλέον σε εκπληκτικές ταχύτητες με τη συμβολή των ΜΜΕ. Οι τάσεις φυγής του Ρονάλντο σε συνδυασμό με το ζήτημα της φοροδιαφυγής και η σιωπηλή στάση που κράτησε η ομάδα, κατέδειξαν εκείνον ως δακτυλοδεικτούμενο, ίσως και αχάριστο. Για τον μέσο οπαδό των Μαδριλένων δεν γίνεται κανείς Ρονάλντο, όσο μεγάλος κι αν είναι, να θέλει εκείνος να φύγει από το πιο σπουδαίο club του κόσμου. Δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο αποδεκτό. Και εκεί έρχεται και δένει όλη αυτή η ιστορία με τις κατά καιρούς αποδοκιμασίες που κουβαλάει στον ψυχισμό του ο Πορτογάλος σούπερ σταρ και επιβεβαιώνουν ότι παρά τα ρεκόρ και τα αμέτρητα γκολ, ουδέποτε έγινε ή θα γίνει ο αγαπημένος του κοινού στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».


Πηγή: gazzetta.gr


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR

MARI themes

Από το Blogger.