Πλήθος κόσμου στο B.U. Absolute Me Live Radio Show με τον Βαγγέλη Κακουριώτη








Πάνω από χίλια άτομα βρέθηκαν το Σάββατο 17 Ιουνίου στο Hondos Center Apollonia Politia στην Θεσσαλονίκη παρέα με το B.U. Αbsolute Me, το απόλυτο γυναικείο άρωμα και το Κοσμοράδιο 95,1 για να υποδεχτούν τον Βαγγέλη Κακουριώτη, το απόλυτο pop icon της γενιάς του, για μια αποκλειστική Absolute Me συνέντευξη.



Από νωρίς το πρωί, μεγάλη ήταν η προσέλευση των θαυμαστριών του Βαγγέλη που ανυπομονούσαν να δουν από κοντά το αγαπημένο τους είδωλο, καθώς ο καλλιτέχνης επισκέφθηκε την Θεσσαλονίκη μετά από πολύ καιρό.


buperoe2


Η ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Βασιλάκη παρουσίασε ένα μοναδικό  live radio show – από τις 14.00 έως τις 16.00 το απόγευμα μέσα από την συχνότητα του Κοσμοράδιο 95,1 – , φιλοξενώντας κατά την διάρκεια αυτού τον καλλιτέχνη, ρωτώντας ό,τι μια V-Kator θα ήθελε να μάθει… από την μουσική μέχρι και για το πως περνάει τον ελεύθερο χρόνο του!


buperoe3


Η μεγάλη παρέα μεταφέρθηκε στο εσωτερικό του Hondos Center Apollonia Politia, όπου ακολούθησε ένα B.U. meet & greet. Εκεί, περιτριγυρισμένες από τα B.U. προϊόντα, οι Θεσσαλονικιές V-Kators είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τον απόλυτο B.U. εαυτό τους και να γνωρίσουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, να τον αγκαλιάσουν καθώς και να τους υπογράψει τις συσκευασίες B.U. που είχαν προμηθευτεί από πολύ νωρίς.


buperoe4


Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις επιτυχίες των singles «Χρυσό Φιλί» και «Γυρίζω σελίδα», το B.U. συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Βαγγέλη Κακουριώτη και την Panik Records, παρουσιάζοντας  τα νέα singles «Heart of Summer» και «Όαση», το οποίο σε καλεί να ζεις την κάθε στιγμή αυθεντικά αυτό το καλοκαίρι μαζί με το νέο άρωμα B.U. Absolute Me.


buperoe5buperoe7buperoe6


localStorage.clear();




Πηγή






Πηγή: Daily-News.GR